2011. március 4., péntek

Ötödik nap, regenerálódás

Jó estét Bloggerezők!

A mai nap megint csak eseménydúsnak bizonyult. Néha olyan érzésünk van egy kicsit mintha egy hatalmas kuszaság venne körül minket de ma ismét megkaptuk rá a választ, hogy itt valóban ahogy a főnököm szokott fogalmazni: itt a jobb kéz mindig tudja mit csinál a bal!

Nap eseményei:

Megint a Déméterbe aludtam egyedül, nem sokat de hozzám képest a Nikinek katasztrófális éjszakája volt. Bazsa éjjel 11:oo még lázas volt és nyüszögött nagyon sokat volt fenn. Reggelre stabil, normál lett a hőmérséklete. Korán együtt voltunk és negyed kilenc körül megjött a doki is és megvizsgálta a Bazsát majd meghozta döntését: Minden vizsgálat elmarad ma. Elfogadtuk a döntést, tudják mit csinálnak, és mostanra be is igazolódott a jó döntés mert a Bazsa CRP-je (gyulladásos érték) felment 18-ra. Ez 0-10-ig jó. Valami baci vagy vírus erölködik a szervezetében de szerencsére időbe elkapták a kis férgeket!
12:00-kor kimentem a városba, hogy vegyek egykét dolgot és ahogy odaértem csörgött a telefonom, hogy akkor most mennyünk az előadásra úgyhogy nyargaltam vissza. Elmondtak mindent az előadáson: mi lesz, hogy lesz mire számíthatunk, stb stb.
A lényeg, hogy a betegségünkhöz képest fantasztikus esélyeink vannak sőt sok mindent rosszul tudtunk ezért még inkább jó híreket kaptunk.

Ma a Niki végre pihenni fog és én leszek a mi kis hősünkkel. Mostanra láztalan, eszik sajnos van egy kis hasmas de vidámabb és mozgékonyabb jóval mint tegnap. Ezek ilyen folyamatok. Mindig jön valami, ledönt és aztán lassan felállunk, felállunk, mert erősek vagyunk és mindig felállunk.

Ma az is kiderült, hogy vasárnap hazamegyek egy hétre mert kb ennyit csúszik ez az akármi miatt a BOXba bejutás.

Jó hétvégét és jó pihenést kívánunk mindenkinek.

2 megjegyzés:

  1. Jólvan-jólvan, azért vannak itt jó hírek is! :) Örülök Nektek, és annak, hogy azért Bazsánk kirugdossa magából az oda nem illő bacikat :) Tudja ez a gyerkőc, hogy mit csinál :D
    Legyen pihentető napotok, hétvégétek nektek is, aztán újult erővel hajrá!
    Vigyázzatok magatokra, sok pusza és ölelés!
    :-**

    VálaszTörlés
  2. Egy kis megjegyzés...

    Ma a fiam életében először megharapta az arcomat:-) A szokásos puszisorozatot kaptam, erős nyak átölelésbe, amikor hirtelen megkostólta a bőrömet! Sajnos ízlett is neki, mert nehezen engedte el:-)Nagyon fájt, fáj, de azért édes volt:-)

    Puszi mindenkinek

    VálaszTörlés