2011. április 29., péntek

42. nap: Ma is mindent rendben találtak

2011. április 29

Reggel korán keltünk, mert már 5 órakor Bazsa ébredt. Éjszaka is elég sokszor felkelt, bár már jobb volt a helyzet mint előző napokban de még mindig elég sokat fenn volt éjszaka és eléggé zaklatottan felsírt. Ahogy a Mamim mondaná, nem igazán volt az a "tündérlala" :-)

Reggel 7-re mentünk át a kontroll vizsgálatra. Vérvétel nem volt, de a doktor Úr mindent rendben talált. Így megkaptuk a gyógyszer listát, hogy hivatalosan is meglegyen és már mehettünk is, egész hétvégén szabadok vagyunk:-) Hétfőn kell legközelebb mennünk, de akkor már a transzplantációs ambulanciára.

Bazsi nagyon jól van...elég aktív egész nap:-) Anya azt mondja, hogy kis "duracell nyuszi":-) Azt hiszem ebben az Anyjára ütött:-) Bár néha most már az én elemeim hamarabb merülnek.

A súllyal vannak némi problémáink és a székletekkel, de ezt most nehéz meghatározni, szerintem az orvosoknak is, hogy az alap enzim problémája miatt van, vagy pedig valami más okozza.

Bazsi még mindig fenn van, most éppen Anya próbál megbirkózni vele, amíg én a blogot írom:-) Úgyhogy lassan abba is hagyom mára, mert be kell altatnom a Drágát.

Holnap végre találkozhatunk a Petivel. Igaz rövid időre, mert vasárnap már mennie is kell, de egyre jobban az tartja bennem a lelket, hogy hamarosan talán már hazamehetünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése