2011. április 16., szombat

29. nap: Megjött Apa Isten:-)

2011. április 16

Ma végre megérkezett apa:-) és , ami a legjobb az egészbe, hogy együtt hárman lehetünk, mert most már engedélyezett, hogy ketten benn legyünk a Bazsival:-) szóval most is itt vagyunk benn és hárman együtt játszunk:-)

Ez úton is szeretném megköszönni a Peti anyukájának, hogy fenn volt velünk a héten és segített nekünk.Nagyon hálás vagyok érte, még egyszer köszönöm!

Éjszaka megint kicsit hosszú volt, ár már sokkal jobb, mint az előzőek. Azt hiszem lassan a Bazsi is kezdi megszokni, hogy már végre itt vagyunk vele és nem egyedül van a boxban. Néha már nagyon is megszokja. Annyira hozzászokott, hogy kézben van tartva, hogy már elég sokszor hiszti rohamba tör ki, ha nem vesszük fel kézbe. Azt hiszem erről majd hamarosan le kell szoktatni.

Az eredmények továbbra is, immár a negyedik napja töretlenül nagyon szépek:-) Ma 8000/4600 volt a sejtszámok aránya. A trombocita és a vörösvérsejtszáma is nagyon szép lett mára. A lázak sajnos változatlanul megvannak és változatlanul nem tudjuk pontosan az okát.

Remélem, hogy hamarosan elmúlik a láz és a GVH is enyhülni fog a szteroid elhagyása után és ha minden ilyen szépen alakul, akkor talán lassan léphetünk tovább:-)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Nagyon örülök, hogy ilyen szépen haladtok!^^
    Láza nem lehet a kanültől? A vége felé én attól lázasodtam be. Mikor már csak sima infúziót kaptam, akkor kiszedték -kaptam helyette branült- és két nap múlva már egyáltalán nem volt lázam, később se.

    Továbbra is hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nem tudom, de köszi a tippet, majd megkérdezem holnap reggel a doktor Úrtól!

    Puszi

    VálaszTörlés