2011. április 17., vasárnap

30. nap: Érdekes, új ajándékok és a kézben tartogatás





2011. április 17


Ma is nagyon nyűgös napunk volt, állandóan kézben kell tartani a Bazsát. Sajnos a boxban hozzászokott úgyhogy azt gondolom nehéz dolgunk lesz majd amikor le akarjuk szoktatni róla. Már ma is elkezdtük a próbálkozást így kapott Bazsi két új játékot, ami talán hosszabb időre leköti majd.


Ma éjszaka jó nagyot pihentem szegény Petivel ellentétben. Ragaszkodott hozzá, hogy ő aludjon benn a Bazsival és sajnos nagyon nehéz éjszakájuk volt. Nem a gépek miatt, hanem, ahogy a Peti fogalmazott a Bazsit megszállta a kis ördög! Szegénykéim nagyon ramaty állapotba néztek ki reggel, mint, akik egész éjjel buliztak.


Az eredmények ma is, immár 5. napja, nagyon jók úgyhogy lehet mondani tartósan nagyon szép a vérképe a Bazsinak. A ma 8000 körüli fehérvérsejtje és 5000 körüli neutrophin száma volt. Azt mondta a doktor Úr, hogy ilyen szép vérképe neki nincs:-) Ha lesz hely, akkor jövőhéten lemehetünk a másik épületben található kórtermekbe, ahol már levegőre is kimehetünk sétálni:-)))


Sajnos a lázak és a GVH változatlanul meg van, ami tulajdonképpen lehet összefüggésben is. Ezeknek kell elmúlnia és akkor minden nagyon klassz lesz. Azt gondolom, hogy így 30 nappal a transzplantáció után ez is nagyon szép eredmény.


Nagyon jó, hogy többet együtt lehetünk hárman, és nem úgy mint a boxban csak pár percre. Minden kis lépéssel, mindig kapunk egy plussz kis ajándékot:-)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon édesek ezek a törölközős képek. :) Benevezhetnétek Bazsit babaszépségversenyre.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Köszönjük szépen:-)
    Nekem is eszembe jutott! Csak Peti szerint profi képekkel jelentkeznek, azt meg jelen körülmények között nem igazán tudunk készteni. De azért nem vetem el teljesen az ötletet! Hiszen egy próbát minden megér:-)

    VálaszTörlés