2011. április 18., hétfő

31. nap: Egyre nehezebb a búcsúzkodás

2011. április 18

Ahogy telik az idő, egyre nehezebb a Petitől mindig búcsút venni, amikor megy haza! Mindig a hét hosszú és lassan telik el, bár most már azért jobb, mint a boxban, a hétvégén pedig amikor jön, akkor olyan mintha csak pár óra lett volna az itt töltött idő. Ma kicsit idő zavarban is voltam. Egyfolytában azt hittem, hogy vasárnap van, mert ma is itt tudott maradni és teljesen összezavarodtam.

Bazsi állapota változatlannak mondható napok óta. Az eredmények továbbra is nagyon szépek, 8000 körüli fehérvérsejttel és 4000 körüli neutrophin számmal és a többi is rendben van. Sajnos a lázak változatlanul megvannak és a GVH is elő elő bukkan. ma csináltak egy mellkas röntgen felvételt, hogy biztosan kizárjanak gombás, vagy légúti fertőzést, ami negatív lett. A kanüllel is minden rendben van, úgyhogy továbbra is az az álláspont, hogy Bazsi vagy a GVH vagy a fogacskák miatt lázas.

Úgy néz ki, hogy a héten lekerülünk a 20-as épületbe, mert valószínű lesz hely. Először úgy volt, hogy jövő héten, de aztán délután szóltak, hogy már lehet, hogy a héten. Ennek nagyon örülök, mert az már még kényelmesebb, szabadabb hely és ott már a levegőre is kimehetünk:-)

Peti azt mondta mostanság nagyon rövidek a blog bejegyzéseim. Valóban így van, aminek az a legfőbb oka, hogy nagyon fáradtnak érzem magam napok óta és mire eljutok idáig, már teljesen ki vagyok és csak pihire vágyok. Ezért mindenkitől elnézést kérek és igyekszem összeszedni magam, hogy minél több infót megoszthassak veletek.
Ma ismét elkezdődik a visszaszámlálás, de ez most sokkal rövidebb lesz, mert csak 4-et kell aludni és Apa itt van:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése