2011. április 26., kedd

38. és 39.nap: Szép eredmények, szép nap...fáradt anyuci:-)













2011. április 26














Bazsi legújabb szokása szerint éjszaka óránként, pontosan néztem, felébred. Tulajdonképpen fel sem ébred teljesen csak felsír és utána vissza alszik. Szerintem nagyon fel van még mindig zaklatva és talán álmában nem is tudja sokszor, hogy hol van. Azért remélem, hogy hamarosan sikerül neki kiheverni ezeket az élményeket. Mindenben segítem, amiben csak tudom.














Tegnap sajnos megint nem írtam, aminek az az oka, hogy délután elment a Peti a szüleivel és nekem utána esett le, hogy már tudok visszajönni a házba és megírni a blogot. Úgyhogy ma pótlom az elmaradtakat.














Tegnap kicsit esős nap volt itt fenn, úgyhogy sétálni sokat nem tudtunk de legalább ismét kijöhettünk, mint ahogy ma is:-) Tegnap egész nap a nagyszülőkkel voltunk és velük együtt húsvétoltunk. Jó nagyot pihentünk a délután, mert ahogy írtam is sokat volt fenn éjjel a Bazsi és ez mind a kettőnket megvisel, úgyhogy ránk fért. Délután nagy búcsút intettünk apunak, mert mennie kellett haza:-( Hamar eltelt ismét ez a pár nap, de legalább most többet voltunk együtt, ami, a nehezebb pillanatokat leszámítva, úgy gondolom mind a hármunkat feltöltött.







Bazsi kapott a Mamitól és Papitól egy kis cipőt, amiben nagyon édesen tipegett:-) és végre nem kacsa tartásban:-)














Ma megvolt a vérvétel. nagyon szép a vér képünk. A trombocita és vörösvérsejtszáma is nagyon szép és az összfehérvérsetszámunk 12.000 a neutrophin számunk pedig 9000:-) Úgyhogy minden nagyon rendben van. Ma már ismét visszaállították szájon át a kilökésgátló gyógyszert és mondta a doktor Úr, hogy igyekeznek egyre több gyógyszer át állítani per os (szájon át). A többit majd meglátják.














Ma megérkezett Anyukám és nagyon jól éreztük magunkat egész nap hármasban. nagyot sétáltunk, aztán pedig nagyokat játszottunk délután. Örültünk neki, mert már több, mint egy hónapja nem találkoztunk.














A csatolt képeket apucinak küldjük, hogy lássa milyen jól vagyunk ma is:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése