2011. április 12., kedd

25. nap: A kiköltözés napja:-)






2011. április 12


36 nap boxban eltöltött idő után, ma végre elhagyhattuk a boxot:-)


Nagyon nagy öröm volt a mai napon, amikor mondta a főnövér, hogy ma már költözhetünk. Igaz nem abba a szobába, amelyikről szó volt, de a lényeg a lényeg, hogy megtettetük a következő lépést a szabadság felé:-) A sors érdekessége, hogy ugyanabba a szobába kerültünk, mint amikor fenn voltunk legelőször Pesten a Bazsival. Ez még ugyanazon az osztályon van, mint ahol a boxok, de én valahol örülök neki, mert így legalább fokozatosan kerülünk ki a nagyvilágba. Végre ismét megfoghattam a Bazsit szabad kézzel és most már úgy is lehetünk vele, csak a maszkot kell viselnünk, de az még egy jó darabig marad is.


Az eredmények ma is nagyon szépek, a sejtszámok mára 4100/ 1530-ra növekedtek. Ennek nagyon örültem. Az is biztossá vált, hogy a korábbi sejt visszaesés valószínűleg a GVH miatt volt, mert ahogy a doktor Úr fogalmazott veszekednek a sejtek. A GVH megjelenésekor pedig az ereje a sejtekre koncentrálódik, nem a növekedésre. Az a hír azért megnyugtató, hogy a szteroidra szépen reagál, azóta nincs ilyen gondunk és, hogy ismét növekednek a sejtszámok. A súlyunk változatlanul 7 kiló körül van, hol csökken, hol nő pár grammal, de azért 7 kiló körül van. Enni is szépen eszik, csak szegénykém a fogával nagyon killódik. Biztos nagyon fáj neki, mert folyamatosan nyúlkál a szájába és amikor bekenem neki, akkor enyhülnek a sírások.


A mai napot csupán az árnyékolta be, hogy Bazsi ismét belázasodott. Elég magasra felkúszott neki, most először 38,9-re. Nem lehet tudni, hogy pontosan miért van. lehet a GVH, lehet a sejtmozgás vagy a fogzás miatt, vagy pedig valamit összeszedett. Ezért ma vettek hemokultúrát a Bazsitól, hogy megnézzék hátha van valami a vérében.


Nagyon nagy a boldogság, a láz ellenére a mai nap számomra:-) De azt gondolom mindenki számára. A többit meséljék el a képek!

2 megjegyzés: