2011. április 24., vasárnap

37. nap: Boldog húsvétot mindenkinek!

2011. április 24


Először is nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves olvasónak a kis családom nevében és ez úton is nagyon nagyon boldog születésnapot a világ legédesebb nagypapájának:-) Holnap majd személyesen is!!!


Amikor még a boxban voltunk két dolgot, két időpontot tűztem ki célul magunknak. Az egyik az volt, hogy húsvétra kinn leszünk a boxból a másik pedig, hogy a Bazsi születésnapját már otthon töltheti. Nos! Az egyik összejött:-) és nem csak, hogy kinn vagyunk a boxból de már elég közel a szabadsághoz és mindezt nagyon jó állapotban:-)


Bazsi eredményeiről nem tudok beszámolni mert vérvétele legközelebb csak kedden reggel lesz, de az biztos, hogy akármilyen is nagyon jól van:-) Nincs lázunk a GVH sem jelentkezik. Szépen eszik, iszik és minden rendben van:-)


Ma is egész délután a Démétér házban lehettünk és csak este kellett visszamennünk. Egy délutáni séta is volt, amit már ma jobban viselt a Bazsi mint az előző napokban.


Kisebb viselkedésbeli problémánk van. Hát hogy is mondjam, szó szerint hisztis lett a mi kicsi fiúnk. De úgy gondolom, hogy ez a rengeteg minden, ami történt vele és, hogy sokat volt tartogatva, mind mind hatással volt a viselkedésére. Majd rendbe hozzuk ezt is. Azt vettem észre ma, hogy amint visszamentünk a szobába máris nyugodtan játszott a helyén majd fél órát és szépen is evett. Lehet, hogy a környezet változás az oka. Nem tudom biztosan. De az biztos, hogy kicsit frusztrált a kis Bazsi , és persze mi is kicsit:-)


Ma meglátogatott minket a Tiba, aki nagyon hosszú ideig kezelte a Bazsit. Holnap érkezik hozzánk és ismét megkapja a Bazsi a krániós kezelést, hogy segítsen neki a felépülésben. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz. Ez úton szeretném megköszönni neki és a kedves feleségének a kis húsvéti kosárkának, tele finomsággal, mait küldtek. A házi kenyér vert mindent:-)


Most sietek vissza mert már várnak a fiaim:-) Mindenkinek még egyszer kellemes húsvéti ünnepeket és szép estét kívánok:-)

1 megjegyzés: