2010. november 1., hétfő

Nagyfiúk lettünk


2010. november 01

Ma délután 13.35-kor, egész pontosan, 5 hónapos lett kicsi Manónk:-) Hihetetlen, hogy milyen hamar eltelt már ez az 5 hónap. A nehézségek ellenére, úgy repült ez az idő...mintha csak tegnap lett volna, hogy hazahoztuk Manót, aki olyan volt a legkisebb ruhácskájába is, mint "zsákos Frodó":-) A képet, amit csatoltam, láthatjátok is...nagyon édes nem? :-)

Most néztem meg az egy hónappal ez előtti adatokat, mert a betegség miatt folyamatosan kell vezetnem az adatokat (gyógyszerek, súly, evés-ivás stb). 1 hónappal ez előtt 3.950 gramm volt a Manó. Most este 4.940 grammot mértünk...ez majdnem 1 kilós hízást jelent, fantasztikus eredmény, nagyon büszke vagyok Manóra. Az olyan hetek után, amikor egy dekát sem hízott egy nagyon nagy eredmény.

A mi kis legénykénk, egy tanulós üveget kapott ajándékba 5. hónapra, mert a nagyfiúk már ilyenből isznak:-) Egyenlőre még nem nagyon alkalmazta a dolgot, sőt az üveg megfogása izgalmasabbá vált, mint az evés. Sebaj, a kanalas hamit is így kezdtük, ebbe is belejövünk:-)

Vagyis minden rendben Manó világban...nagyon nagyon jó érzés, kicsit végre NORMÁLIS ÉLETE ÉLNI!! MINDEN PERCÉT KIÉLVEZZÜK:-)

2 megjegyzés:

  1. Kedves Nikri, Pet és Dága kis Nanóka!!


    Nagyon-nagy szeretettel és aggódással olvasom a naplót ésokszor gondolok rátok.
    Orommel tapasztalom, hogy milyen bizakosással és eménységgel néztek a megpróbáltatások elé. Tiszte szívből kívánom, hogy ez az optimizmus kísérjen benneteket továbbra is. Soha ne feledjétek, hogy szeretettel mindent le llehet győzni és mindig csak pozitív példákra gondoljatok, még akkor is, ha sokszor kerültök olyan helyzetbe, ahol szomorúságot és gyász tapasztaltok, hiszen ez is az élet része.
    Valóban mindig a következő "200 m-re" gyújtsétek az erőtöket.
    Tudom, hogy ebben a hosszú és nehéz "utazásban" a szűkebb és tágabb család, barátok és ismerősök lélekben mellettetek állnak és akinek módjában áll tevőlegesen is segít családotoknak.

    Nagyon sok szeretettel kívánom kicsi Manónak, hogy mindig legyen ilyen aranyos kis legény és küzdje le a nehézségeket.

    Pet és Niki nektek pedig sok kitartást ,türelmet, egészséget, szeretetet kívánok. Lagyen nagyon sok örömötök, boldogságot pici Fiatok mosolyábamgyógyulásában, fejlődésében, és neeveljétek fel igaz magyar embernek.

    Sok szeretettel Saci néni Győrből

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nati anyukája vagyok, így találtam Rá a MANÓ naplójára. Nagyon nagyon szurkolok Nektek!! Erős vagy és nagyon büszke lehetsz Magadra!Üdv.:Melinda

    VálaszTörlés