2010. november 28., vasárnap

Vasárnap...

2010. november 28

Bazsi nagyon ügyesen aludt az éjjel. Csak egyszer kelt fel és utána szépen vissza is aludt. Igaz, hogy reggel korán fenn voltunk, de sebaj, a lényeg, hogy éjszaka alvás volt. nagyon hálás vagyok az ilyen éjszakákért, mert amikor sok egymás után van, olyan amikor keveset alszik az nagyon nagyon fárasztó tud lenni. Ilyenkor ingerülté válok, és nyűgössé és ilyenkor sok olyan embert is megbántok, akit nem szeretnék...és egy idő után már a kávé sem használ:-)

Ma kimerészkedtünk ismét a Bazsival egy kicsit! Csak a Mamámékhoz vittük fel, mi pedig bababörzére mentünk a sportcsarnokba! Azt hiszem ez volt a legrosszabb börze, amin eddig voltam. Nem elég, hogy belépő volt, amit elég gáznak tartok egy ilyen rendezvényen, de még ráadásul a legtöbb helyen olyan árban árulták a használt ruhákat, mintha a brendonba mentem volna. Csalódás volt az egész! Csak a pépes hami és a sudocrem érte meg!

Délután pedig látogatóink voltunk! A Bazsi nagy barátja, még pocak időszakból, a Viki, a Balázs és a Domi. Domi akkora volt Bazsi mellet:-) De nagyon édesek voltak együtt! Képeket holnap pótolom!

Sajnos rossz hírekkel is kell szolgálnom! A Bazsi már a második hete csak 80 grammot hízott. Első alkalommal nem foglalkoztam vele, mert általában felváltva szokott hízni. egyik héten nagyon nagyot, másodikon pedig kisebbet! De egymás után két hét? Holnap beszélek a doktornővel, mert úgyis kell megint visszamennünk kontroll vizsgálatra!

Amúgy már egyre többször hangosan kacagunk...és persze egész nap jár a kis szánk:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése