2010. november 9., kedd

Köszönet

2010. november 09

Nehezen találok arra szavakat, hogy leírjam mit éreztem és mit érzek még most is, azzal kapcsolatban, ami tegnap történt! Hihetetlen érzés volt a fiam plakátját látni egy bulin és látni azt a sok embert, aki csak miatta jött el, és miatta tevékenykedett, dolgozott ennyit és összehozták ezt a fantasztikus estét! Az a rengeteg barát és az a sok szeretet , amit tegnap éreztem leírhatatlan. Igyekeztem mindenkinek is személyesen megköszönni, de ezúton is még egyszer köszönetemet nyilvánítom mindenkinek, aki részt vett a tegnap estén vagy így, vagy úgy!

Számokat nem akarok mondani de a segítségetekkel elegendő pénzt gyűlt össze ahhoz, hogy Bazsi kezelését még hosszú hosszú ideig folytatni tudjuk!

A tegnap estén kívül szeretném megragadni az alkalmat, hogy, mind a családnak, mind pedig a barátoknak is megköszönjem azt a sok segítséget, amit kaptunk. Annyi emberről van szó, hogy név szerint le se tudom írni és mindenkit név szerint megemlíteni, de azt hiszem aki kell az tudja, hogy mennyire hálásak vagyunk mindenért!

Csak ugyanennyi ennyi szeretetet, törődést kívánok mindenkinek!

...MERT OLYAN VILÁGOT NEM TUDOK ELKÉPZELNI, AMELYBEN NE MOSOLYOGNA A BAZSI!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Az élet nem igazságtalan, csak néha szenyázik. Ti annyira jófejek vagytok, kedvesek, önzetlenek és tisztaszívűek, hogy a sok pofon után kijárt már nektek ez is. És ez akkora erőt adhat, amivel bármit végig tudtok csinálni. Azért történt ez így, mert ti ilyenek vagytok, mert ti megérdemlitek, mert nélkületek ezek az emberek is szegényebbek volnának.
    Amit már az első közös napunk végén is tudtam, éreztem.

    VálaszTörlés
  2. Gyonyoru szvak az elottem szolotol!!!Azt hiszem, mindenki neveben mondhatom, ha csak kicsivel is, de orulunk, h segithettunk!!!!Pussz

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek! Megérdemlitek a boldogságot!
    A sok rossz után most már tényleg a jó dolgok jönnek, és ez adjon erőt, meg a Bazsi huncut mosolya! :)
    Sok puszi Nektek!

    VálaszTörlés