2010. november 10., szerda

Pécsi kórházlátogatás

2010. november 10

A cím ellenére hál Isten, semmi negatív nem történt a mai nap folyamán, leszámítva a kórházi parkolásom sztoriját de ezt inkább hagyjuk, ezzel senkit nem akarok fárasztani!

Ma benn voltunk a pécsi kórházba egy szurira! Véreredményt sem néztek, mert az csak a jövőhéten lesz szükséges! A Bazsi egy kis hős volt:-) A szurira már fel sem figyelt csak amikor elkezdte csípni a tartalma a kis kezecskéjét! De ahogy szokott hamar lenyugodott és utána már mosolygott is tovább ahogy szokott!

Reggeli mérlegelésünkkor hatalmas örömóda szólt...elértük az 5 kilót:-))) Ez hatalmas eredmény, főleg reggel, mert ez a tiszta súly!

Kicsit nyügi volt ma a drágám, amit valószínűleg a szurinak tudhatunk be. Az idősebb gyerekek ugyanis azt tapasztalták, hogy ennek hatására csontfájdalmat éreznek! Annyira rossz, hogy nem tudja megmondani mi fáj, csak sír!

Hamarosan veszek végre elemet a fényképezőnkbe és akkor végre képekkel is gazdagítom a bejegyzéseimet, mert ez a lényeg:-)

Holnap reggel hívom a pesti orvost és akkor kiderül, hogy mikor kell mennünk legközelebb Pestre. Remélem csak ismét egy kontroll vizsgálat lesz és, ami talán ennél is fontosabb, hogy a Bazsi továbbra is ilyen jól lesz, mit az elmúlt napokban...MA EGY ÚJABB SZÉP NAPUNK VOLT:-))))

4 megjegyzés:

  1. Nekem meg szép estém volt Niki, köszönöm az újabb altatási lehetőséget! :) Fenn vannak a képek a Szezámmagon, de küldjük majd ide is! PUSZI

    VálaszTörlés
  2. Javaslom az elem helyett az akksit! Egyszer kerül 5000-be töltővel, de utána évekig nincs ez a gond.

    VálaszTörlés
  3. Helyes, várjuk a képeket! :)
    És ezen kívül: mikor lehet minden elővigyázatossággal természetesen, de meglátogatni Benneteket? :)
    Lehet elcsalnám Maczyt is, és ha össze tudunk beszélni, szívesen meglesném a kis családot :)
    Írj majd, amint van pici időd:)
    Puszi:-**

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Drága Nati! Igazán nincs mit köszönnöd, ismét. Remélem nem terheltünk le nagyon a tanácsainkkal és jól alukáltatok, mind a ketten a kis Szezámmaggal:-)

    Drága Huby Bácsi!Volt egy de tönkrement, azóta elemezünk:-)

    Drága Micino! A macival ma beszéltünk és Hétfőn látogat el hozzánk munka után, ha gondolod gyere el vele, persze ha neked is jó, nagy szeretettel várunk:-)Az óvintézkedésekkel kapcsolatos teendőket pedig elmondom majd a Macinak, ő pedig továbbítja majd!

    Puszi

    VálaszTörlés