2010. november 22., hétfő

Egy kicsit megijedtünk





2010. november 22

Először is, végre sikerült pótolnom az eddigi hiányosságokat és feltöltöttem pár képet:-) Az elmúlt napok legszebb pillanataiból!

Nagyon szépen indult a mai napunk leszámítva azt a kis reggeli apróságot, hogy nyakig kakis volt az én Drágám korán reggel...ez volt az én reggeli meglepi csomagom:-) A súlyunk ennek köszönhetően egy kicsit visszaesett de estére, igaz hami után 5440 grammot nyomtunk a mérleg helyrehozatala után. Először irreálisan keveset mértünk így mondtam a Petinek, hogy cseréljünk elemet, mert ez biztosan nem jó! Szóval a fényképezőből átkerült a mérlegbe az elem, ami azt jelent, hogy megint be kell szereznem párat!

Estére kicsit megijedtünk mert kisebb hőemelkedés jelentkezett a Bazsinál, ráadásul bukott is elég sokat. Először levetkőztettem, mert a kandalló elég keményen tolja a meleget. Ez sikeresnek bizonyult mert a hőnk visszaállt normálisra. HUH, nagy levegő, nincs semmi baj! Máshol persze ez normális jelenség, főleg a fogzás időszakában, de mi már pár fokos hőemelkedésre is nagyon ugrunk, megijedünk. Bár a doktornő is megnyugtatott mert ma amikor kijött a Bazsira ránézni, akkor mindent rendben talált, leszámítva a kis beduzzadt nyirokcsomókat a nyakán. Este miután a szokásosnál egy kicsit nagyobb adagot evett egy jó nagyot bukizott, amitől ismét megijedtem de a Peti megnyugtatott, miután rákérdezett milyen hamit evett ma. Az almás csirke valószínűleg kicsit megzavarta a pocóját! Az alma ugyebár tud csinálni savat.

Persze fel kell készülnünk mindenféle eshetőségre, arra is, ha esetleg belázasodna ismét a Bazsi vagy valami gond lenne, csak olyan jó, hogy mostanság minden rendben van és olyan nehéz ebbe belegondolni. De sajna előfordulhat! De nem! Egyenlőre minden rendben és ma is egy nagyon szép napunk volt:-) Sokat játszottunk és kacagtunk:-) Egy kicsit keveset aludt napközben a kis Manó de volt már ilyen máskor is!

HOLNAP MÁR EGY KEVÉSBÉ POCÓFÁJÓS NAPUNK LESZ:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése