2010. november 6., szombat

Újra Pesten

2010. november 06

Ismét fenn Pesten...

Tegnap este Manó nagyon ügyes volt, először átaludta az éjszakát:-) Este 8-tól reggel 5-ig aludt egy huzamban, egy hangja nem volt! Fel is ébredtem kétszer és megnéztem nincs-e valami gond valami, mert furcsa volt, hogy éjszaka nem kel fel. Remélem ez egy tartós állapot marad...és persze mindemellett szépen hízik tovább, és nem fog mutatkozni a súlyában egy étkezés kimaradása. Hálás vagyok érte, hogy idáig eljutott, mert az éjszakai etetések, már sokszor nagyon nehezen mentek, főleg egy nehéz nap után!

A másik nagy lépésünk a mai nap, hogy már kétszer teljes egészében pépes hamit ettünk:-) Eddig csak 1 volt a másodikat pedig csak próbáltuk bevezetni szép lassan, de ma szépen kétszer megette a kis hamikáját...mellesleg nagyon ügyesen kanálból:-)

Délután 4 órakkor indultunk Pestre, úgyhogy most ismét itt vagyunk a szállón. Nagyon furcsa volt visszajönni...de remélem tényleg csak egy gyors kirándulás lesz és hétfőn már megyünk is ismét haza, egy hétre, vagy ... ki tudja. Csak legyenek jók az eredmények, ezt kívánom...minimum egy 1000-es neutrophin számot és egy 10 alatti CRP-t. Ha kérhetek még egyet akkor a májenzimek is rendeződjenek, mert akkor végre abbahagyhatjuk azt a keserű gyógyszert!Az nagyon jó lenne, azt hiszem mind a kettőnknek!

Az út gyorsan elment és a kis Drága meint végigaludta az utat. Eleinte nézelődött nem tudta, mi történik körülötte, kérdő szemekkel nézett rám, aztán dundizott egészen Pestig. Fürcsi és egy hatalmas evés után pedig bealudt, azóta is szépeket álmodik:-)

Holnap ismét lesz egy krániós kezelésünk! Aztán pedig hétfőn is!

Jó éjszakát mindenkienk mára, én is megyek mert hosszú volt ez a mai nap!

1 megjegyzés:

  1. Drágáim, nagyon szorítok, hogy hétfőn haza tudjatok jönni! Sok sok sok puszi!

    VálaszTörlés