2010. november 24., szerda

Még mindig nincs vége

2010. november 24

Mivel este már nagyon jól volt a Bazsi és a láz is elmúlt azt gondoltam, hogy a mostani periódusnak a ma reggeli vérvétellel vége szakad. Sajnos nem így lett. A gyulladásos értékünk ugyanis 4-ről 14-re ugrott fel. Egyenlőre ismét hazaengedtek minket, mivel Bazsinak nincs láza, és valószínűleg a kapott antibiotikum használ, de holnap reggel ismét megyünk vissza egy újabb vérvételre, ami majd eldönti a továbbiakat. Sajnos egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy nem a fogzás miatt volt a hőemelkedés, pedig nagyon bíztunk benne.

Manó amúgy jól volt egész nap, de sajnos estére megint benyűgösödött. Nem tusom miért pontosan. Vagy a foga, vagy a poci, vagy az injekció mellékhatása, vagy valami dolgozik benne.

Vannak napok, amikor úgy érzem rengeteg erő van bennem, szinte úgy gondolom mindenre képes vagyok, és aztán pedig megfordul minden. Egy kis időre elfáradok fizikailag és lelkileg is és úgy érzem nem bírom tovább, és minden percben csak sírni tudnék. Most kicsit így érzem. Pedig itthon vagyunk és tulajdonképpen nincs nagy baj, és mégis. A szívem ezerrel ver a fáradtságtól és kimerültségtől és alig látok. Megint ERŐT KELL MERÍTENEM, mert erre szüksége van mindenkinek, főleg a fiamnak!

4 megjegyzés:

  1. Sok, sok erőt küldünk Nektek! Próbálj pihenni, amikor csak lehet és semmi rosszra ne gondolj! Minden rendben lesz, így kell lennie.

    VálaszTörlés
  2. Hasonló jókat, mint amit az előttem szóló is írt! Gondolunk Rátok, sok puszit küldünk mi is! :-** Minden jól alakul, majd meglátod!

    VálaszTörlés
  3. Nikike!

    Fel a fejjel, apa és fia szervezzen egy fiús estét, te pedig vonulj el egy forró zuhanyra, kicsit relaxálj, egyél valami finomat, amit igazán kívánsz, igyál egy pohár bort vagy valami likőrt, áztasd be a lábad illóolajos vízbe olvasgass valami könnyűt és meglátod 1-2 óra alatt sokkal jobban fogod érezni magad. Hidd el, azzal a Bazsinak sem segítesz, ha kiütöd magad. Mindíg figyelj, hogy magadra is jusson egy kis időd, ezzel jót teszel a Bazsinak is.

    Jó pihenést! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm nektek...a tanácsokat is:-) Épp most kértem meg az én drága férjemet, hogy a hétvégén vállaljon be egy éjszakát, hogy legalább egyszer aludhassak egy nagyot...úgyhogy holnap kipihenem magam:-)

    VálaszTörlés