2010. november 7., vasárnap

Lebetegedve

2010. november 07

Reggelre mind a ketten a Petivel, arra ébredtünk, hogy nagyon kapar a torkunk. Valószínűleg mind a ketten megfáztunk. Kicsit lazán vettük az elmúl napokban a jó időt, úgyhogy ráfáztunk...szó szerint. Elég rossz, mert ilyenkor az ember sokkal nyűgösebb és nehezebben is tud ezerrel pozitív lenni, márpedig most megint arra van szükségünk. Próbálom tartani magam és erős lenni, nem ágynak esni, mert akkor a kis Manóval mi lesz? Pedig érzem, hogy rendesen odavagyok. Ráadásul egész nap nagyon odafigyeltem, ne puszilgassam, ne hajoljak nagyon közel nehogy valami gond legyen. Bár szerintem csak egy szimpla megfázás, de azért az ördög nem alszik! MIndennel tömjük magunkat, vitaminok, mézes tea stb. Remélem, hogy holnapra már jobban leszünk mind a ketten.

A Manó kicsit nyűgös volt egész nap, sok tartogatást igényelt:-) Este viszont megint végigalidtza az éjszakát, és nem ám akármeddig reggel fél hétig:-) Nagyon ügyi volt.

Délelött voltunk megint a krániós kezelésen, Bazsi nagyon ügyesen viselte. Ráadásul, nagyon jó hírrel jöttünk el. A terapeutánk szerint a Bazsi nagyon fogékony a dolgokra és úgy érze egyre jobban van, még azt is megmeri kockáztatni, hogy rendbejönnek a dolgok. Végre egy masszív szál amibe kapaszkodhatunk. ha megúszhatnánk a transzplantáció nélkül az maga lenne a csoda:-)

Már nagy izgalommal várom a holnapi napot, hogy milyen eredmény lesz! Nagyon nagyon bízok továbbra is benne, hogy hazamehetünk és csak egy hét múlva kell ismét kontrollra jönnünk...el se tudom mondani mennyire. Mindenki szorítson nagyon nekünk!!!! Bár tudom, hogy anélkül, hogy mondanám is megteszi ezt mindenki nekünk, aki ismer minket!

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a kis Drágának jön a foga. ma benyúltama szájába és valami kis dudort éreztem az alsó fogínyén! Nem vagyok benne biztos, hogy az egy kis fog kezdemény, mert nem találkoztam még ilyen helyzettel, de nagyon gyanús az a kis púpocska. Lehet, hogy egyik reggel egy kis foggal ébredünk? Nagyon vicces lesz, az biztos, amikor lesz egy kis foga:-) Majd szólok a fogtündérnek, hogy könnyebben kibújhasson, és ne szenvedjen vele sokat:-)

Remélem holnap már otthonról írok ismét... OTTHONRÓL:-)

6 megjegyzés:

  1. Mindenképpen szorítok, mi sem természetesebb! :)
    Ti pedig Petivel gyógyuljatok meg mihamarabb!
    Puszi Nektek, Bazsihoz intézem a Fogtündért én is! :D

    VálaszTörlés
  2. Mi si nagyon szurkolunk a holnapi véreredményért. A kezelések és a rengeteg pozitív energia biztosan meghozzák az eredményt. Ha szükséges Ti is kezeltessétek magatokat, nehogy a Bazsi tőletek kapjon el valamit. Holnap várunk benneteket haza. Szép álmokat, puszi: mama, papa

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Tényleg kérés nélkül is szorítunk és biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki csak ismer titeket.
    Ha lesznek új fényképek, akkor légyszi tegyél fel ide, olyan jó látni ahogy cseperedik a picur.:)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok Manófalva apró lakói!

    Íme, el is jött a hétfő, bár gondolom még nem tudjátok, hogy jöhettek-e haza. Ha minden rendben megy, akkor hívjál, ha itthon vagytok, mert csak nem sikerült elérnem hozzátok (bár annyira nem is erőltettem, meghagytam lehetőséget a közeli hozzátartozóitoknak, hogy kiélvezhessék az otthon léteteket). De ha ismét itthon lesztek, akkor végre elmennék megcsodálni benneteket, meg végre elvinném az RG-Net ajándékát, amivel készülünk nektek már egy jó ideje. :D
    Addig is sok pusszancs, és kezdjetek csomagolni :D

    VálaszTörlés
  5. Niki mi a helyzet, hazajöhettek? Remélem! PUSZI

    VálaszTörlés
  6. Mi ujsag???Nagyon varjuk a bejegyzesed????Pussz

    VálaszTörlés