2010. november 18., csütörtök

Egy nehéz éjszaka

2010. november 18

ma reggelre, azt hiszem újra olyan érzésem volt, mint amikor hazajöttünk a születés után a kórházból és alig aludtam valamit éjszakánként! Bazsi ötször felkelt és nagyon nehezen aludt vissza! Ez a fogzás nagyon nehéz mind a kettőnknek. Hála Istennek Apuci nem ébredt fel a dolgokra, csak a reggeli nyűgösségem tudatta vele, hogy mi történt.

A nehéz éjszakát egy nyűgös nap követte. Manó csak kézben, vagy a közelembe volt el, és nagyon keveset aludt napközben. Folyamatosan kenem neki a fogpasztával a kis fogínyét, ami átmenetileg kis időre mindig, mintha használna, de aztán folytatódik minden tovább. Nagyon remélem, hogy hamarosan túl leszünk ezen a nehéz időszakon. De azért jó érzés, hogy olyan dolgok történnek velünk, mint minden normális családban, még ha ez csak egy kis fogzás is.

Hálás lennék, ha ma végigaludná az éjszakát a kis Drágám, mert holnap nehéz nap vár rám! Hatalmas nagytakarítás:-(

Holnap évfordulónk lesz az én kis férjemmel, 10 éve lesz, hogy megismerkedtünk...HUH 10 év, ez nagyon kemény! De a hosszú idő ellenére még mindig nagyon szeretem és ő az az ember még mindig, akivel szeretném leélni az életem és öregen a kandalló előtt ülve nézni, ahogy Bazsi és a leendő tesókája játszik az unokáinkkal!Ezt kívánom, mind a kettőnknek, ennek a napnak az alkalmából!

Most megyek is pihenni!

Tudom ígérem egy ideje, de igyekszem hamarosan képeket is felrakni a blogra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése