2010. november 29., hétfő

Délelött megint kórházlátogatás

2010. november 29

Az éjszaka megint nagyon nehéz volt. Bazsinak nagyon fájt valami, mert olyan keservesen sírt, és sehogy sem tudtam lenyugtatni. Nem tudom, hogy a pocija, vagy a foga, de valami nagyon, úgyhogy megint magam mellé kellett vennem. Hiába adják a jó tanácsokat sokan, hogy ne szoktasd magad mellé, de amikor már 2 óra alatt az éjszaka folyamán 5-ször, 6-szor felkelsz, akkor egy idő után annyira elfáradsz, hogy nem marad más lehetőséged, mint, hogy magad mellé veszed a gyereked.
Minden lefekvéskor bízok benne, hogy az aznapi éjszaka könnyebb lesz így ma is ezt teszem.

Ma megint be kellett mennünk a kórházba. Ismét egy újból vett vérvétel és egy vizelet mintavétel várt minket. Ma nagyon nehezen viseltük a benn töltött időt. Nem voltunk már egyedül a szobába, és ráadásul a szokásosnál minden sokkal lassabbnak tűnt. Bazsi is nehezen pihent, én meg nem igazán tudtam pihenni odabenn. A lényeg a vérvétel eredménye nem lett meg, mert a gép ismételten elromlott. Nem is tartották szükségesnek, hogy a fejét megszúrják, mert Bazsi jól van, láza nincs. az antibiotikumot abbahagyhatjuk és holnap 10 órakor egy telefon után kiderül, hogy hogyan tovább. Persze semmi nem ilyen egyszerű. A vizeletébe visszatért az ESBL baci, ami már Pesten is jelentkezett és ami nem árt neki, csak a sok gyógyszer váltja ki a pocakból!

Várom az eredményt és azt is, hogy hogyan lesz a következő pesti utunk!

2 megjegyzés:

  1. Nikim, ne másokra, hanem a saját megérzésedre hallgass. Ha úgy látod jónak, hogy Bazsit magad mellé veszed, akkor tedd úgy! Neki duplán, sőt triplán szüksége lehet rád. Sokkal jobb gyerek ő annál, minthogy elkapassa magát!
    Puszillak!

    VálaszTörlés