2010. november 27., szombat

Tegnapi nehéz nap után...

2010. november 27

Tegnap egész nap minden rendben zajlott! Bazsival a kórházban voltunk és egész szép eredményünk lett, leszámítva. hogy a vizeletébe még mindig ott van a Coli. Kapott egy neuphogént és hazaengedtek minket egy hétfői kontroll vizsgálat ígéretével. Ha láz van akkor kell mennünk, de szerencsére az azóta sem volt.

Sokat filóztunk azon, hogy elmerjünk-e indulni így a Bazsival, Pestre, a kezelésre. Mert kontrollra nem kellett felmennünk, de a kezelést szerettük volna. Nekem volt egy olyan megérzésem, hogy nem kéne menni. nem tudom miért, csak egy rossz sejtés, vagy valami ilyesmi. Ráadásul hivatalosan a pécsi onkológián vagyunk állományban. Vagyis ha történik valami, akkor oda kell menni. Végül úgy döntöttünk felmegyünk, mert nagyon fontos a kezelés. maximum nem alszunk fenn, és nem kettő, hanem csak egy kezelés lesz, de az is sokat számít. A sors azonban közbeszólt! Este Peti még elment a boltba, gyógyszertárba a Bazsi maradék gyógyszereiért és tankolni a következő a napi útra és hazafelé karambolt szenvedett. Az autónk olyan szinten összetört, hogy nem lehet menni vele. A kaszni nem nagyon sérült, viszont a hűtővíz elfolyt, ami miatt nem lehet menni vele. Így nem tudtunk Pestre menni. Csak annak örülök, hogy a Petinek nem lett semmi baja, és, hogy mindez nem ma történt Pestre menet, amikor a Bazsi benn ül az autóban és ne adj Isten, valami nagyobb baleset is lesz a vége. erről z oldalról megközelítve végül is szerencsésen megúsztuk a dolgot!

Ma egész nap itthon voltunk és délelőtt a Nagyival este pedig a másik két nagyszülővel és a nagybácsival volt el nagyon nagyon jól a Bazsi! Sokat játszódtunk, csak sajnos még mindig nyűgösek vagyunk, így szinte egész napos foglalkozást igényel a kis Drágám! Nem is csodálom. Egyszerre a fog, a pocakfájás, pisi is csípi a baci miatt és még a szuritól is fájhatnak az ízületei, csontjai. Azt hiszem én is nyűgös lennék!

Ma este már nyugodtan, minden gond mentesen együtt töltjük itthon az estét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése