2010. november 5., péntek

Nagy munkálatok

2010. november 5

Ma elkezdődtek a munkálatok, a házon, hogy Manónak biztosítani tudjuk a megfelelő higiéniát! Mit jelent ez? Aki volt már nálunk az tudja, hogy sajna kicsit gyenge volt az ajtó rendszerünk, pláne, hogy minden bejött rajta körbe így egy régi függöny választotta el az ajtót a nagyszobától. Már régóta érett, hogy megcsináljuk az előszobát, csak sajnos az utóbbi időben elég sok pénz elment...gondolom nem kell mondanom mire, így tartalékaink lassan lassan fogytak. De egyszerűen most muszáj volt ezt megcsinálni! A Peti bátyjának, kedves Apósomnak és egy nagyon jó barátnak köszönhetően, ma hatalmas haladás történt az ügy érdekében:-) Fantasztikus nagyot dolgoztak! Ha ez elkészül, már csak egy festés és a Bazsi szobájának félsterillé alakítása van hátra, ahhoz, hogy a transzplantáció után minden rendben legyen és megfelelő körülmények között tudjon tovább cseperedni!

Manókámnak tegnap óta tele van a nózikája mindeféleségekkel...nem részletezném! Már tegnap többször ki kellet szívnom az orrát és még éjszaka is, ami persze nem nagyon tetszett neki, megértem...pedig még nem is porszívót használok! A doktornőt fel is hívtam, hogy nézzen ki hozzánk, mert kicsit aggódom. De szerencsére nem piros a kis torka és a tüdeje is tiszta így valószínűleg a száraz levegő, vagy a túlzott nyáltermelés okozta a dolgot.

Szegénykém este nagyon nagyon nehezen nyugodott le. Egy pár napja már kilódunk egy gyógyszerrel, amit a rossz máj értékek miatt kaptunk. A gyógyszer ugyanis olyan keserű,mint az epe...tudom mert megkóstóltam!Ma este körülbelül egy 15 perces sírás után nyugodott le!

Holnap indulunk vissza Pestre, de csak egy valamire tudok gondolni, hogy MINDEN RENDBEN LESZ ÉS JÖHETÜNK VISSZA...legalább megint egy hétre!

1 megjegyzés:

  1. Ámen! Már az utóbbi bekezdésre mindenképpen! Minden rendben lesz, és olyan lesz a "kiruccanás", mint egy rövid városlátogatás! Ügyesen, okosan, drukkolunk! :)
    Puszi!

    VálaszTörlés