2010. november 21., vasárnap

Családlátogatás

2010. november 21

Ma 5250 grammal ébredtünk:-) Egészen kezd kikerekedni kis Manóm! Már van kis husi is a lábán és a pocakja is arányosan nagy, nem olyan kiálló mint az előtt!
Ma is nagyon klassz napot töltöttünk el együtt! Bár reggel és délelőtt is kicsit nyűgös volt a Drágám és olyan jól esett volna kialudni magam vasárnap reggel. De sebaj magam mellé vettem reggel 6-kor és Apa eljátszott vele egy jó darabig így neki köszönhetően tudtam alukálni én is 8.30-ig. Délelőtt Manó kicsit nyügi volt, csak kézben és a pocakomon tudott alukálni.

Délután 2-kor elindultunk Komló felé, mert kisebb családi összejövetel volt és úgy döntöttünk, előzetes betegségfelmérő körbetelefonálás után, hogy mi is tiszteletünket tesszük. Manó jól van így talán nem csinálunk nagy gondot, úgyis olyan régen voltunk családi összejövetelen és a Manót úgyse visszük sehova máshova. Jól éreztük magunkat és végre jó volt családi környezetbe tölteni egy vasárnap délutánt. Manó nagyon meg volt szeppenve. Nem tudta hova tenni azt a sok sok embert maga körül, de sokat mosolygott:-) Csak hamar elfáradtunk!

Holnap kezdődik egy újabb hét, és újra itthon:-) Csak pénteken megyünk ismét Pestre, reméljük ismét, legalább olyan JÓ EREDMÉNNYEL, mint a múlt héten!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése