2010. október 20., szerda

Vissza a "rendes" kerékvágásba






















2010. október 20












Szívmelengető ez a sok kedves és őszinte szeretettel teli üzenet és megjegyzés, amit olvasok! Higgyétek el én is a könnyeimmel küzködök, amikor ezeket olvasom, csak jó értelemben. Most még jobban megerősített engem az, amit eddig is tudtam, hogy milyen nagyon jó emberek vesznek minket körül! Nem győzöm elégszer megköszönni, hogy ennyit gondoltok ránk és szorítotok nekünk...nagyon sokat jelent!!!












Az éjszakánk egész könnyen ment, bár féltem, hogy a Bazsinak fájdalmai lesznek és monitortól sem fog tudni aludni, ami egész éjjel rajta volt, de szépen aludt, csak kicsit többet kelt fel, mint szokott, de szerencsére nem fájtak már a kis sebei. Valószínűleg a sok fájdalomcsillapítónak köszönhetően. A vérnymásunk is rendeződött reggelre és a reggeli vérvétel nagyon jó eredményekkel szolgált. A tegnapi neuphogén inekció használt, és megemelkedett a neutrophin szám:-) Ez nagyon jó hír, mert ezzel a az inekció kúrával + az antibiotikumokkal a transzplantációig védve lenne a bejövő fertőzésekkel szembe. Az eddig 20-as, 70-es neutrophin szám mára 890-re emelkedett:-) Ma kapott egy újabb inekciót és péntekig várjuk az eredményét.












Mivel a Bazsi jól volt, ezért ma visszajöhettünk az Anyaszállásra együtt:-) Egész délután játszott, mosolygott és evett nagyokat, mintha mi sem történt volna. Fantasztikus az, ahogy ilyen hamar túlteszi magát a történteken. Ezért is tudom, hogy ő nagyon erős és mindent átvészel.












Ma ismét készítettem róla képeket! Remélem mindenkinek tetszik:-) Nekem nagyon:-)












Csak egy valaki hiányzott a mai nap délutánjából...azt hiszem tudod, hogy RÁD GONDOLOK:-) SZERETÜNK NAGYON!!!

10 megjegyzés:

  1. Szia Tündérke!

    Bizony, erős és kitartó, mint anya és apa :) A gyerekek nagyon sok mindent kibírnak, és biztos vagyok abban is, hogy érzi, mennyire szurkol neki mindenki! Gyönyörű boldog mosolya van, és ez a Ti érdemetek is! :)
    Vigyázzatok egymásra, mi pedig továbbra is rendületlen szeretettel gondolunk Rátok a távolból! Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jok a kepek, szepek vagytok, alig varom, hogy lassalak titeket!!!!Pussz

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes a kisfiad (aki szerintem tiszta apja:)) Ezutän is sikerül minden es szurkolok nektek. Puszi

    VálaszTörlés
  4. Pistinek is az volt az első mondata az új képek láttán, hogy tiszta apja!:)
    Végülis mindegy kire hasonlít a lényeg hogy szép!

    VálaszTörlés
  5. Annyira örülök a jó híreknek.. Bazsika viszont gyönyörű!! Most már csak jó dolgok jöhetnek..Sok puszi Nektek!!

    VálaszTörlés
  6. Ez a baba tényleg egy igazi harcos, a mosolya olyan mintha misem történt volna, nagyon szorítok érte! Anita (kangoo-csapatból)

    VálaszTörlés
  7. Szia Nikike!

    Ma végre hozzám is eljutottak a hírek az éterben, hogy elindult a blog. Minden napotokat és minden fórum bejegyzést visszaolvastam (jegyzem meg csöndben, mielőtt kapok a Főnöktől :))
    Örülök, hogy vannak napok, amikor jobban vagytok, és bár sejtve, hogy még mennyi viszontagság áll előttetek irígylésre méltó az optimizmusod és a pozitív hozzáállásod :). Ezt csak az tudja értékelni és csodálni igazán, aki amúgy tudja, hogy milyen vagy vagy voltál a Bazsi előtt. Mostantól én is csatlakozom a mindennapi rajongóitok táborához és hozzám híven teszek róla, hogy mindenki képben legyen mi történik veletek:P.
    És talán egy jó hír így a mondókám végére, a Gabi sógornőjéék vetettek le őssejtet a most fél éves kisfiúktól és amennyiben van lehetőség, hogy magán úton keressetek donort és persze, ha megfelelőek az adottságai, akkor ők szívesen segítenének.

    Mára ennyi, remélem holnap is lesz időm tájékozódni Manóvilág eseményeiről, a kis harcos királyfinak meg sok pusszancsot küldünk Európa Kultúrális Fővárosából :)

    Maczy

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok Drágáim!
    Hát le a kalappal előttetek. Főleg a Bazsi előtt! Elképzelni nem tudom milyen nehéz lehet ez nektek. Csak olvasom a soraidat, és ha belegondolok hogy mi lenne velünk, ha a Dávidkánk beteg lenne, patakokban folyik a könnyem.
    Nagyon rossz hogy fájdalmai vannak szegénykémnek, de Ő tényleg egy kis hős. Ha csak visszagondolok gyönyörű együtt töltött patológiás napjainkra:)))
    Örülök hogy van őssejt beültetéses megoldás. Bár nagy a kockázat, de ettől meggyógyulhat. Remélem a donorkeresés is sikerrel fog járni. De tudjátok, hogyha bármiben tudunk segíteni csak szóljatok.
    Továbbra is figyelemmel fogom kísérni a blogodat. Nagyon szúrkolunk hogy mielőbb meggyógyuljatok! Szeretünk Titeket!
    Millió puszka! Évi, Jani és Dávidka!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tudja ez a kis fiúcska,hogy mit éreztek Niki,ezért van számotokra mindig egy mosolya,így tartja bennetek a lelket!!! Meg lesz az eredménye ennek az egésznek,mert egyszerűen nem történhet másképp!!!!

    VálaszTörlés
  10. KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!
    Örömmel közlöm, aki ismeri a multam az érteni fogja, az egész discos társadalom összefogott a Bazsiért és 1 héten át segíteni fog nekünk! November 8-án Pécsett a lépcsőházban lesz egy Megabuli számtalan volt kollegával országos sztárokkal és az aznapi bevételt a Bazsi kezelésére felajánlják! Discotulajok magánemberként támogatást adtak a kezelésre és a nov 12-13 hétvégén több szórakozóhely is csatlakozott az akcióhoz és minden belépő után 100ft-tal támogatnak minket és így már egy hatalmas összeg összejöhet a Bazsi kezelésére amit anyagi okok miatt most szüneteltetnünk kellett!!!
    Fantasztikusak vagytok és nagyon megható ez az egész szeretet és összefogás!

    VálaszTörlés