2010. október 15., péntek

2010. október 15

Együtt a kis család

Minden megjegyzést, szurkolást és pozitiv gondolatot nagyon szépen köszönünk:-) Igyekszem minden nap írni egy keveset és amint lehetőségem van rá friss fotókat feltölteni a Manóról, ami várhatóan holnap műr sikerül hiszen megérkezik a fényképezőnk kábele!

Ma egy nagyon szép napunk volt és van még mindig. Egy újabb hétvége, amit hárman együtt tölthetünk a körülményekhez képest jó helyen. Ez sok család számára természetes dolog, de nekünk ezek a pillanatok azok amikor feltötődhetünk ésfelkészülhetünk az elkövetkező időszak nehézségeire. Mindenkinek aki otthon lehet minden nap a szeretteivel, egészségben üzenem: becsüljetek meg minden együtt töltött pillanatot és ne rágodjatok a gondokon, azok előbb utóbb megoldódnak, csak örüljetek egymásnak. Lehet, hogy mindez közhelynek hangzik, én is annak tartottam volna még egy pár hónappal ez elött de higgyétek el tudom miről beszélek.

A Bazsi jól van:-) Mosolyog egész nap és pelenkabetyár módjára rendszeresen telerakja annak űrtartalmát:-) Apuci örömére ma már harmadszor kellett átöltöztetni mert egy kicsit túl sok volt a pelusba. Azért halkan megjegyzem néha örülnénk neki, ha egy kicsit kevesebb is lenne benne!

Már kanállal eszünk és fincsi gyümi pépet is kever Anya már a ahamimba, igaz ilyenkor olyan vagyok mint egy kis malac, de már sírás nélkül kibírom a kanalas hamizást:-)

Örömteli pillanat minden olyan esemény amikor a Manó gagyog, kommunikál és pofozgatja játszószőnyege kis állatkáit, a katicabogarat előszeretettel.

Töltődünk fel minden kis mosollyal és igyekszünk, annyi szeretet adni neki, amennyit csak tudunk, hogy azt érezze mintha minden rendben lenne. Bár nagyon értelmes, állítom, hogy mindent, ami körülötte zajlik megért, próbálom az elkerülhető nehézségektől megóvni, hiszen az elkerülhetetlent én sem akadályozhatom meg.

A héten megvolt a mintavételünk, aminek remélhetőleg a jövő hétre eredménye lesz és ha a bizottság is meghozza a döntését, akkor talán 1-2 héten belül beindulhat a donor keresés és akkor már csak azért kell szorítanunk, hoyg minél előbb találjanak megfelelő donort.

Jövő héten megint nehéz pillanatok várnak ránk, hiszen meg kell ismételni a csontvelő-biopsziát, mert az előző nem tartalmazott reprezentatív mennyiségű mintát. Sajnos ez újabb altatással és nehézségekkel jár, szóval erre is fel kell készülnünk.

Ma próbáltam barátkozni a steril szobák látványával....egyenlőre nem kommentálnám. Erről ráérek még később is írni.

Most megyek, mert még egy egész délután vár ránk...EGYÜTT, ÉDES HÁRMASBAN.

2 megjegyzés:

  1. Szeretlek Titeket ! Tartsatok Ki !
    Miss Gecco

    VálaszTörlés
  2. Ez tenyleg egy nagyon pozitiv nap volt!!!Olyan, mint Mano szulei es persze Mano is!!!!Ti mind a harman Harcosok vagytok!!!!

    VálaszTörlés