2010. október 26., kedd

Egy átlagos nap




2010. október 26




Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Annyi sok gondolat és történés van a fejembe és annyira fáradt vagyok, hogy nem is tudom, hogy fogok tudni mindent leírni. Előre szólok nem hiszem, hogy menni fog:-)




Manóval egy teljesen átlagos napunk volt. Leszámítva a tényt, hogy mindezt több száz kiométerre éltük meg a szeretteinktől és az otthonunktól.




Manónak nagyon sokat fájt a pocója, ami valószínűleg a hasnyálmirigy gyógyszerének és a pépes gyüminek köszönhető...mert már azt is hamiznak ám a nagyfiúk errefelé:-) Egész nap szépen elvoltunk, két pocakfájás között nagyokat játszottunk és amikor Anya fújta és csikizte a pocómat még hangosan kacagtam is, ami csudi csudi jó volt:-)




A családi segítségnek köszönhetően ma ismét elkezdthettük a kránió kúrát:-) Manó nagyon szépen türte, csak a kis pocinál kezdett el erősen sírni. El is fáradt a nagy izgalmakba, úgyhogy egy nagyot dundizott.


Telefonáltak a kórházból, hogy Manónak magas lett a máj enzim értéke, amin nem kell csodálkozni hiszen 2 hónapja már folyamatosan antibiotikumon élünk, az előző időszakokról nem is beszélve. Szóval újabb gyógyszert kaptunk, most erre a problémára.

Tegnapi napon két nagyon édes barátunknak köszönhetően készültek képek a Manóról, amiből egyet most megosztanék mindenkivel, mert valami fantasztikusan jók lettek! Ez úton is sok puszi érte az illetékes kismamának és kispapának:-) Kispapának üzenenem alcímen, az "Injekció" szó kiejtést azóta is masszívan gyakorlom:-)))))




Lassan a fáradtságom határára érek és egyszerűen nem találom a szavakat, de még egy valamit meg kell, hogy osszak mindazokkal , akik olvassák a kis történetünket.Valőszínűleg sokan már értesültek is innen onnan arról a "jótékonysági" buliról, ami szervezésbe indult kis városunkba. Egyszerűen fantasztikus, amit ezek az emberek összehoztak. Kimondhatatlan, amit érzek! Csatolom a blogom mai bejegyzéséhez a plakátot, ami ennek a bulinak a meghirdetésére készült és azt üzenem mindenkinek, akinek "benne van a keze":-), hogy FANTASZTIKUS EMBEREK VAGYTOK!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése