2010. október 16., szombat

2010. október 16

Látogatás Manó családnál!

Ma meglátogatott minket a kis család. Nagymami, nagypapi és még egy nagymami:-) Szép napunk volt együtt így hatan. A Manó nagyon élvezte az együttlétet és persze nagyon el is fáradt.
Sok csini közös képet csináltunk együtt- ígérem feltöltöm ezeket is hamarosan!

A ránk váró nehézségekről csak annyit beszéltünk, amennyit muszály, mert inkább örültünk a nevetős, közös pillanatoknak...Manó is.

Mi is kimozdulhattunk kicsit kettesben, bár a hőnvágyott mozifilmünket, a "tekis mesét" most sem sikerült megnéznünk. Sebaj, ami késik nem múlik, mást nem majd már közösen a Manóval otthon DVD-n :-)

Nekem kicsit nehezen telt a mai nap, mert reggel arra a gondolatra ébredtem, hogy még egy nap és megint csak ketten maradunk és kezdődik egy újabb nehéz hét, és minden perccel közelebb kerülünk életünk legnehezebb időszakához.
Őszinte leszek, nagyon félek! Akármennyire próbálom a pozotív gondolatokat erősíteni magamba, sokszor elkap a rettegés a bizonytalanságtól, hogy mi lesz. Embertpróbáló helyzet ez már most is, és még csak most jön a neheze azt mondják...aztán mindig ránézek a fiamra, ahogy mosolyog, azzal az őszinte ragyogó tekintettel és tudom erősnek kell lennem, mert neki csak mi vagyunk és mi tartjuk benne a lelket, és persze ő bennünk. Annyi életakarás és életszeretet van ebbe a pici emberbe, hogy nem lehet semmi gond, mert Ő EGY IGAZI KIS HARCOS!

1 megjegyzés:

  1. Drágáim, küldjünk innen Pécsről a pozitív gondolatokat meg az erőt, meg mindent, amit lehet. Írj minden nap, hogy tudjuk mi van veletek! Amint Pesten járunk jövünk meglátogatni!
    Sok puszi, kitartás!

    VálaszTörlés