2011. május 29., vasárnap

66.-72. nap: Otthon voltunk...hazaértünk

2011. május 29





Egyre ritkábban írok bejegyzéseket, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen abbahagytam a blog írást, vagy elfeledkeztem volna kedves blog olvasóinkról. Az okok nagyon egyszerűek. Bazsi állapota egyre jobb így igazából egyre kevesebbet tudok ezzel kapcsolatban írni, úgyhogy innentől kezdve vele kapcsolatban csak csupa csupa jó hírrel tudok szolgálni, és ez remélem így is marad:-) Ha minden így megy tovább hamarosan, egészen pontosan június 25-e után eljön az az idő amikor már csak 1,5-2 hetente lesz kontroll így még ritkábban leszünk kitéve a kórházi környezet feszültségeivel. A másik ok a szokásos "idő hiány", illetve sajnos az én kevésbé jónak mondható hangulatom, ami magával hozza azt is, hogy még sokszor írni sincs kedvem, de remélem és igyekszem megtenni mindent annak érdekében, hogy ez minél hamarabb rendeződjön.





Rengeteg minden történt velünk az elmúlt pár napban....





a hét elején Peti Apu volt itt velünk. Az együtt töltött idő nagyon jó volt. Nem csak mert végre lehetősége volt az unsival több időt együttölteni de azért is mert ő olyan pozitív kisugárzással teli ember, akivel jó beszélgetni és egyáltalán csak egy légtérben lenni. Úgyhogy nagyon szépen köszönöm, hogy itt voltál velünk Papa! Még a kis budapesti körútunk is nagyon jó volt:-)





Kedden nagyon jó hír fogadott minket. Eredetileg úgy volt, hogy csütörtökön indulunk haza a kontroll vizsgálat után de kiderült, hogy csütörtökön nem lesz doktor így már szerdán lesz vizsgálatunk, mai után irány Pécs:-) Nagyon örültünk neki és alig vártunk, hogy hazaérjünk. Kicsit elhúzodott a szokásos időhöz képest a kontroll folyamata de 2 óra körül szerda délután már otthon is voltunk. Biztos sokan feltennék a kérdést, hogy milyen érzés volt! Nos, eléggé összetett. Az első benyomás olyan volt, mintha eg ynagyon hosszú utazásról érkeztem volna haza, hirtelen minden olyan idegen volt, mintha ezer éve nem lettem volna otthon. Amikor beléptünk a lakásba nem hittem a szememnem milyen csodálatos lett minden, ahogy meg lett csinálva. A Bazsi szobája is fantasztikus volt, ahova, amikor beléptem és elkezdte vizslatni a falon lévő figurákat elsírtam magam, amik ekkor még örömkönnyek voltak a meghatódottságtól. Az első boldog pillanatok után azonban kezdődött számomra nem várt fekete leves, az aggodalmak és felgyülemlett mindenség felső határa. Azt hiszem minden negatívum ami bennem volt egyszerre kitört. Ez nagyon rossz, met hizsen erre a pillanatra vártam, hogy végre otthon lehessünk, mégha vissza is kell jönnünk. Most nemrég éppen beszéltem egy Anyukával, aki mesélte, hogy ez teljesen normális, ő már ezt átélte mert másodszor csinálja végig majdnem hasonló dolgokat. Ez kicsit megnyugtató de attól függetlenül nem rendezhetem le ennyivel mert a jelenlegi állapotomon változtatnom kell és ezt csak én tehetem meg.





Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített az otthoni munkálatokba. Csodálatos, am it értünk tettetek, köszönöm!





A Bazsi eredményei továbbra is, nagyon jók! A vérképe stabil! Egy-két kisebb eltérés van, mint a kálium szint, és az egyik gyógyszer szint is alacsony lett de a lényeg, hogy ahogy a doktor Úr is fogalmazott, a vérképünk "király" :-)





Bazsi nagyon sokat fejlődött a héten! A baby kompban úgy rohangál mintha valahova nagyon sietne:-) Az apukájával nagyon szépen sétálgat és folyamatosan azt hajtogatja, hogy "Anya, Anya, Anya" :-) Szóval nagyon édes!





Most már ismét fenn vagyunk Pesten a mésodik otthonunkban. Már lehet mondani, hogy ez az, hiszen hónapok óta itt éljük az életünket. Amennyiben továbbra is ilyen stabil marad a vérképünk akkor a jövőben a következő eseméynek várak ránk. A 100. nap környékén kiveszik a kanült és utánna már csak 1,5 - 2 hetente lesz kontroll vizsgálatunk, aztán egyre ritkábba. Vagyis mehetünk végleg haza:-) MOt azt terveztük, hogy csütörtökön a kontroll után Bazsivel imét hazamegyünk, ha a doktro Úrak is engedik és a 100. napig a továbbiakban így lesz, amint minden rendben lesz. Vagyis hétfőn feljövünk és csütörtökön hazamegyünk, így legalább a hétvégén otthon lehetünk!





Rengeteg képet készítettünk az elmúlt pár naban de ezeket ha nem haragszik meg rám senki akkor a legközelebbi alaklommal csatolom.





Most megyünk pihenni mert Bazsi is már alszik! Jó éjt mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése