2011. május 23., hétfő

64-66. nap: Már bezsongva a hazamenetelre











































2011. május 23


























Nagyon nagy örömmel nézegettem a facebookon egy kedves ismerős fényképeit, ahol a kisfia Dominik egy éves...hihetetlen, hogy megy az idő. Emlékszem amikor még benn feküdtünk közösen a kora és későterhes patológián és vártuk, hogy megérkezzenek a kicsi Manók:-) Ez úton is nagyon boldog születsénapot kívánunk neked kicsi Domi és az egész családnak küldünk sok puszit!


























A hétvége nagyon hamar elment. Olyankor amikor együtt van az egész család tényleg hihetetlen hamar elmúlik minden perc. Lehet, hogy ezért érzik úgy az emberek többsége, hogy hamar elmúlik az élet, mert valószínűleg olyan szerencsések, hogy életük nagy részét a szeretteikkel tölthetik el, és olyankor rohan az idő. Na ennyit a filozofálásról!


























Az eredményeink ma is nagyon szépek voltak. A sejtszámok kicsit lecsökkentek de azt mondta a doktor Úr, hogy ez teljesen normális. Ha bármelyik egészséges embernek néznék akkor is ilyen lenne. A nagyvérkép eredménye csak holnapra lesz meg, amiben leginkább a kálium és máj enzim szintek érdekelnek. Napok óta szedjük a káliumot és bízom benne, hogy már rendeződtek az értékek. Sajnos a súllyal vannak némi problémáink, mert még mindig nagyon stagnál. Próbálkozom a Kreonnal, és már más gasztroenterológussal is felvesszük a kapcsolatit, hogy találjunk valami féle előrelépést a dologban. Nehéz nagyon megállapítani, hogy a hasnyálmirigy probléma miatt van, vagy esetleg a transzplantáció miatt, vagy valami más. Mindenképpen megpróbálok megtenni mindent annak érdekében, hogy megoldást találjunk.


























Már csak hármat kell aludni és mehetünk egy kicsit haza:-))) Már teljesen be vagyok zsongva...alig várom.


























Ma megérkezett a nagypapa hozzánk. Azt hiszem inkább a képek beszéljenek helyettem, azon úgyis rajta van a lényeg, hogy ki is a nagypapa kedvence:-)


























Jó éjszakát kedves barátok, ismerősök, mindenki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése