2011. május 2., hétfő

45. nap: Majdnem még egyszer ennyi...

2011. május 02


Ma tudatosult bennünk, orvosi beszélgetés után, hogy kb. még 1,5 hónapot biztosan fenn leszünk Pesten. Igaz senki sem mondta, hogy hazamehetünk előbb, de a jó eredmények tükrében reménykedtem, hogy talán hamarabb eljön az az idő, amikor már csak hetente kell kontroll vizsgálatokra járnunk és akkor talán végre hazamehetünk. Ma megtudtam, hogy a 100. napig lesz, ami lesz hetente két kontroll van így haza nem mehetünk. A 100. nap június 19. jár le.


A Bazsi eredményei ma is nagyon szépek lettek. A vérképe rendben van, kb. 7500-as neutrophin számmal. Ez nagyon jó hír. A részletesebb véreredmény holnap reggelre lesz meg, így azért akkor megyek.


Nagyon rossz napom van, kisebb depresszióval. Pontos kiváltó oka nincs, egyszerűen csak az aggódás és a mai ó orvosi beszélgetés néha kihozza belőlem.


Ma megérkezett hozzánk a Mama és szegénykém kicsit killódik a torkával, mert megfázott kicsit a kertbe, ami ma reggel jött ki rajta. Kicsit ideges vagyok ez miatt is, de ha józan ésszel gondolkodom tulajdonképpen a megfázás nem terjed. Plusz sajnálom szegénykét, hogy a maszkban alig kap levegőt.


Tulajdonképpen sírni tudnék, lehet, hogy jót is tenne kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése