2011. május 10., kedd

52-53.nap: Egy nagyot kirándultunk






2011. május 10

Ma megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy már lassan nem is tudom mit jelent számomra, számunkra az otthon. Hihetetlen honvágyam van már és már alig várom, hogy hazamehessünk de ugyanakkor ilyenkor amikor a Peti fenn van velünk, akkor mindig olyan minta itt lenne az otthon hiszen a szívem mind a két fele itt van velem.

Tegnap ismét voltunk kontroll vizsgálaton. Mostantól egy jó darabig még, a 100. napig hétfő és csütörtök lesz az ambuláns napunk. Minden nagyon rendben volt. Bazsi eredményei fantasztikusak továbbra is. 8500-as összfehérvérsejttel és 6000 körüli neutrophinnel és közel 100.000 nagyságrendű vörösvérsejtel és trombocita számmal. Ezek mind-mind tökéletes értékek:-) A nagy vérképével is minden rendben van. A máj értékek is csökkentek, aminek külön örülök.

Bazsi nagyon jól van:-) Sokat huncutkodik, játszik és szét szed minket:-) Nagyon elemében van, tele energiával, sokszor kicsit többel is mint amennyit bírunk:-)

Ma kirándultunk egy nagyot. Elmentünk a Norma fához, amit nagyon élveztünk. Bazsi teljesen zavarban volt. Még mindig furcsa helyzet neki, hogy szabadban lehet és embereket, gyerekeket lát. A kocsit is nehezen viseli, mert nagyon elszokott tőle. Két aranyos sztorival tusok beszámolni a kirándulás alatt. Egy család jött velünk szembe és a körülbelül 4-5 éves kisfiú értetlenül nézte a Bazsit, hogy miért van rajta maszk és rohant az anyukája után, hogy megkérdezze, Anya azon a babán miért van olyan maszk? Aranyos volt. Biztos furcsa látvány egy másik gyerek számára, itt viszont megszokott látvány mindenki számára. A másik kis sztori. Bazsi nehezen viselte a baba kocsit így a Peti kivette és amikor nekiálltam megenni az éve első jégkrémét, Bazsi úgy döntött ismét kisebb meglepetés csomaggal látja el az apukáját. Egy erőteljes büfivel jött az ebéd egy része. Valahogy mindig szegény Peti kapja.

Nagyon szép időnk volt ma, amiért külön hálás voltam. Bízok benne, hogy még jó pár napig ilyen időnk lesz, hogy tudjunk menni sokat sétálni.

Tegnap voltam fodrásznál. Egész jó lett a hajam, még a Petinek is tetszett, ami nagy szám:-) Kicsi kihívás is volt a dolog mivel a város másik végébe kellett mennem, de odataláltam:-) Külön köszönöm még egyszer a Milánnak, hogy elkísért és még végig is ülte velem. Az Áginal pedig köszönjük a fantasztikus rakott krumplit, nagyon nagyon finom volt:-) Nagyon aranyosak vagytok és nagyon sokat jelent nekünk, hogy itt vagytok és ennyit segítetek nekünk! Még egyszer köszönjük:-)

Ma is képekkel zárom mondanivalómat. Egy képet kiemelnék külön egy kis kommenntel. Egy klassz kis melegítőben látható a kis Manónk. Remélem olvasod és nézed Tomi bácsi a mai blog bejegyzést mert üzenjük neked, hogy belenőttünk és nagyon tuti:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése