2011. május 18., szerda

59-61. nap: Pár napra hazamehetünk








2011. május 18

Sajnos bizonyos okból, de jövő héten hazamehetünk a hétvégére!

Bazsi szépen kialakult napirendje az elmúlt két napban teljesen felborult. Nagyon nyügi volt, az evés sem ment teljesen és gyanúsan sokat nyúlkált a szájába. Az ok tehát megvolt arra, hogy Bazsi miért volt nyűgös és miért nem akart éjszaka sem rendesen aludni. Két következő alsó kis fogacska is kibújt:-) Még nem teljesen de már látszik. Ezekkel együtt már 4 fogacskánk van:-)

Az eredményeink változatlanul nagyon szépek és jók:-) A vérértékeink nagyon jók, most már körülbelül egy hónapja stabilnak mutatkozik. Úgy néz ki, hogy az állandóan megfigyelt gyógyszerszint is stabil már pár napja. Egyetlen negatív eredmény mutatkozott, az a májenzimre vonatkozó értékek. Ez pedig azt jelentette, hogy a keserű gyógyszerünket vissza kellet kapnunk, igaz kevesebb adagban, most csak napi egy, de azért nem nagyon örülünk neki.

A Bazsi rengeteget fejlődik napról napra. Nagyon sokat dumálgat és játszik és ma amikor fürdettük akkor először játszott, hogy is fogalmazzam a bilinkójával:-) Szerintem mindenki tudja, hogy mire gondolok:-) Ez nagyon aranyos pillanat volt! Az a kis kíváncsi tekintet:-) Nagyon édi. Sajnálom, hogy a Peti lemaradt róla.

Szeretném megköszönni a kedves és jó tanácsokkal ellátott hozzászólásokat:-) Nagyon aranyosak vagytok. Kicsit rendeztem már magam agyban és valamivel jobban vagyok!! Még egyszer köszönöm!!!

Rengeteg írnivalóm lenne még de az az igazság, hogy nagyon fáradt vagyok, úgyhogy mondanivalómat képekben pótolom:-) Jó éjt mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése