2011. május 4., szerda

47. nap: Megérkezett a Nagyi





















2011. május 04


















Bazsinak még idő kell amire beáll egy stabil napirend. Sokszor teljesen fel van borulva az egész nap. Ma éjszaka megont többször felkelt és hajnali fél ötkor úgy kelt fel, mintha egész éjszaka aludt volna és teljesen kipihente volna magát. Szerencsére 7 óra körül vissza aludt de azért elég fárasztó amikor hajnalban már kukorékol a kis kakas:-) Bízok benne, hogy már minden rendben marad és maradhatunk a Démétér házban és talán ki tudunk alakítani ismét egy normális napirendet.


















Reggel megérkezett Peti Anyu, mint felmentő sereg, hogy ne maradjunk egyedül a történtek után. Ennek nagyon örülök, mert egyedül változatlanul nagyon nehéz lenne, azon okok miatt, amit leírtam már. Ma is el kellett mennem boltba is meg gyógyszertárba.


















Bazsi nagyon jól van. Holnap ismét megyünk kontroll vizsgálatra. Remélem ismét minden rendben lesz a vér eredményével. Jelenleg egyedül problémát továbbra is a sok széklet és a súly okozza. Nem nagyon akar megindulni a súllya mióta kikerültünk a kórházból és mióta nem kap folyadékot. Szerintem a kreon sok, amit kap, mert olyan mintha túlemésztene, de majd holnap konzultálok ismét erről az orvosokkal.


















Pénteken jön hozzánk a gyógytornász, hogy ránézzen a Bazsira. Szerintem minden rendben van vele, csak furcsán tartja a lábát, amikor áll, de azért biztos, ami biztos megkértem, hogy nézzen rá egyszer. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mit mond.


















Szombaton jön fel a Peti hozzánk. Már nagyon várom, mert úgy néz ki, hogy ki tudott venni egy hét szabadságot és egész héten itt lesz velünk. Lehet, hogy morbid de nekünk ez most olyan lesz, mint egy kis nyaralás. Együtt leszünk hárman és mindenféle klassz dolgot fogunk csinálni:-) Beszéltem a doktor Úrral, hogy ki vihetjük-e a Bazsit majd sétálni valamilyen parkba és azt mondta, hogy ha kocsiból ki-be visszük csak és nem olyan helyre visszük, ahol sok ember van, akkor vihetjük:-) Úgyhogy tervezzük, hogy egy hétköznap délelőtt kivisszük majd a Margit szigetre:-) Úgy várom már, mint kisgyermek a karácsonyt:-)


















Ma fürdéskor beleültettük kicsit a vízbe. Nagyon furcsán vette. Finoman mutattuk neki a vizet aztán óvatosan beleültettük és úgy locsiztunk kicsit. Kb. 2 hónapja, mióta a kanül volt nem volt ilyen élménye, mert csak cicamozsdással fürcsiztünk.


















Elkezdtem a visszaszámlálást, mint a katonák...még 53 nap és mehetünk haza:-)

1 megjegyzés: