2010. december 31., péntek

Az év utolsó napja

2010. december 31

Elérkezett az év utolsó napja, és nekem rengeteg mondani valóm lenne. Napközben is rengeteg gondolat az eszembe jut és mire leülök a gép elé sokszor kimennek a fejemből.

Az eredményeinkről annyit, hogy az utolsó vizelet eredmény is sajnos pozitív lett, ami magyarázta a lázat. Ismét visszatért a Koli és a Klebsiella baktérium. Egyenlőre nem olyan szignifikánsan és mivel a láz is elmúlt így nem kapott a Bazsi ismét egy újabb antibiotikumot, hanem jelenleg kenőccsel próbáljuk a problémát orvosolni. Hogy milyen eredménnyel az majd hétfőn kiderül, mert ma vittünk megint vizeletet az onkológiára, kontrollra.

A súlyban sajnos úgy néz ki nem fogjuk elérni az áhított 6 kilót elsejére, mert a Bazsi még mindig 5.600 és 5.700 gramm között ingadozik.

Amúgy jól vagyunk most! Sokat játszik és mosolyog, úgy tűnik jól érzi magát. Én is próbálom összeszedni magam miatta és a Peti miatt is.

Ránk fér egy kis kikapcsolódás, úgyhogy ma a Bazsi a nagymamámnál lesz mi pedig szilveszterezünk egy kicsit a barátokkal. Remélem jót fog tenni ez a kis kikapcsolódás, azt hiszem nagy szükségünk van rá. A Balázs miatt pedig nyugodt szívvel vagyunk, mert a Mamáméknál nagyon jó kezekben van:-)

Az idei utolsó bejegyzésem sorait azzal zárom, hogy mindenkinek, aki ezt olvassa kívánok, kívánunk NAGYON NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon Boldog Új Évet Nektek! Boldogabbat, sikeresebbet és egészségesebbet, mint a tavalyi volt! :) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új Évet Nektek is, és könnyebbet mint a tavalyi!
    Remélem, jól telt a szilveszter és sikerült kicsit kikapcsolódnotok, hogy aztán újult erővel egyesülhessen a család az újévre!
    Puszi mindhármótoknak!
    Nyisztike

    VálaszTörlés