2010. december 10., péntek

Hazaértünk

2010. december 10

Tegnap este hazaérkeztünk Budapestről. Az út hosszú volt és megterhelő mind a hármunk számára! Manó is nehezebben viselte mint szokta, mert most sokkal kevesebbet aludt és sokszor kért közben teát, amit igen nehéz megoldani utazáskor. De a lényeg, hogy újra itthon vagyunk:-)

Tegnap reggel megvolt a vérvételi kontroll és a vizsgálat is. A Bazsit jó állapotban találták. Semmi extrém nem volt, a bőrén kívül, mert az napok óta nagyon száraz és folyamatosan kipirosodik, kisebesedik. Sok mindennel próbálkozunk vele, de nagyon kevés krém, fürdető használ. Mindegyik csak ideig óráig jó, és aztán újra kiszárad a kis bőre, ami nagyon viszked neki, mert folyamatosan vakarózik! Most kipróáltunk egy új krémet pár napja, ami úgy néz ki, hogy talán használ. Remélem tényleg jó lesz már neki valami, mert ez szörnyű lehet, hogy egész nap viszked az egész testem.
A vérvételi eredmény sajnos egy kicsit elkeserítő volt. A neutrophin számunk 200! Az eredménynek köszönhetően ismét kaptunk szurit, de most már dupla akkora adagot, mint amekkorát eddig szokott. Ez rossz hír, volt, viszont egy jó hírt is kaptunk. Meg lett a HLA tipizálás eredménye. Ez olyan, mint a vércsoport, csak a csontvelőé. 12 megfelelő donort találtak:-) Ez nagyon jó eredmény, azt mondta a doktor Úr, hogy így lehet válogatni köztük és a legjobbat megtalálni. Legalább ebbe szerencsénk van!
Most legközelebb jövő hét kedden fogok konzultálni a doktor Úrral, amikor is megtudom, hogy hogyan döntöttek a donor kérdésben és mikor számíthatunk a transzplantáció megkezdésére!

Még lesz egy látogatásunk Pestre karácsony előtt, viszont úgy néz ki a családunk kívánságát teljesíti a Jézuska...karácsonykor és szilveszterkor itthon leszünk:-)

A másik jó hír a mai napon, hogy este egy nagyon szép súlyt 5.690 grammot mértünk:-) Reméljük ebből reggelre azért megmarad sok!

Elképesztő, amit pont most apával művelnek:-) Manó olyan, mintha menni akarna! Az ülés még nem megy, de folyamatosan löki fel magát, mint aki lábra akar állni! Lehet, hogy kihagyjuk az ülés fázist és rögtön állni fogunk? :-)

Ma találkoztam a Jézuskával és odaadta a Bazsi ajándékát! Nehéz megállni, hogy karácsonyig ne kapja meg, de a Jézuskának megígértem, hogy akkor fogja csak megkapni:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése