2010. december 8., szerda

Irány Budapest

2010. december 08

Ma ismét útra kelünk Budapestre, egy újabb kontroll vizsgálatra illetve két kezelésre! Holnap reggeli vérvétel után reményeink szerint ismét hazajöhetünk, és ebben nagyon bízunk hiszen Bazsi most jól van. Az utolsó fertőzés óta semmilyen problémánk nincs, leszámítva egy kis pocakfájást.

Nagyon bízunk benne, hogy a karácsonyt és szilvesztert is itthon tölthetjük, ez a kép lebeg bennem.

A súlyunk a stagnálás után tegnapról mára kicsit megindult! Ma reggel a Bazsi 5540 gramm volt, vagyis elértünk az 5 és fél kilós álomhatárt:-) Igaz kicsit megkésve, mert már elmúlottunk hat hónaposak, de sebaj, az a lényeg, hogy ismét növekszik a kis Manó:-) A hossza egy kicsit stagnál, mert már egy jó ideje 61 cm-t mérünk. Igaz mindig úgy tapasztalom, mintha nőne, mert a ruhák egyre szűkebbek rajta hosszra, de mégis csak ennyit mér a centi. Sebaj, majd az is megindul:-) Ha nem is lesz olyan magas mint az apukája, de azért ne legyen olyan pici, mint az anyukája:-) Valahol a kettő között!

Tegnap annyira nevettem. Van egy kis játéka, amit fölé kell rakni és ha megnyomja akkor zenél. Tegnap majdnem szét szette, úgy pacskolta:-) Nagyon édes volt!

Remélem ismét végigalukálja az utat, mert úgy sokkal könnyebb neki.

Az eredményre nagyon kíváncsi leszek és arra is, hogy mit mond a doktor Úr a donor kereséssel és a következő kontroll vizsgálattal kapcsolatban!

A legújabb infókkal és az eredményekkel pedig holnap jelentkezem...ígérem mindenkit tájékoztatni fogok:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése