2010. december 13., hétfő

Egy újabb mélypont

2010. december 13

Az ember nagyon könnyen megszokja a jót, szemben a rosszal. Bár az is igaz, hogy egy idő után a rosszhoz is hozzászokhat valamilyen mértékben. Amikor a Bazsi először kórházba került és először szúrták meg, kanült kapott azt nagyon nehezen viseltük. Ma már nem mondom, hogy meg sem kottyan egy vérvétel, mert mai napig nehezen viselem, amikor torka szakadtából sír, miközben szúrják, de már sokkal könnyebben vesszük ezt az akadályt, mint az első alkalommal. A jót megszokni azonban sokkal könnyebb és sokkal nehezebb is búcsút venni tőle, akár kis időre, akár hosszabbra. Azt, hogy nagyon sokáig minden rendben volt és fertőzésmentesek voltunk nagyon jó volt és már már néha úgy éreztem, ahogy azt többször is leírtam, mintha minden rendben lenne és normális lenne.

A Bazsi betegsége olyan mint egy hullámvasút. Egyszer fenn, egyszer lenn. Ha kicsit filozofikus akarnék lenni, azt is mondhatnám olyan mint az élet! A tegnapi nappal ismét kicsit lenn voltunk, de atlán most ismét időben el lett kapva a probléma. Tegnap este ismét belázasodtunk! Nem volt magas láz, talán egy egészséges gyermeknél azt is mondanám, hogy nincs semmi gond, lázcsillapítással várunk kicsit aztán minden rendben van. Azonban nálunk ez nem játék. 38,5-nél már nem vártam tovább, felhívtuk a doktornőt, jobban mondva az onkológiai osztályt és tanácsot kértünk, hogy azonnal ,menjünk-e be, vagy várhatunk reggelig. Azt tanácsolták, hogy kapjon lázcsillapítót és ha lemegy a hő, akkor elég csak reggel. Szerencsére és hála Istennek, a lázcsillapítótól lement a hője, így reggelig vártunk.

Ismét egy hosszú délelőtt várt ránk az onkológiai osztályon, vérvétellel, vizelet vétellel és plusz még fül-orr-gégészettel. Az eredmény egész jó volt. A vérvételen a CRP-énk 6-os volt, a neutrophin számunk pedig 700. Nem jó, de nem is rossz magunkhoz képest. A fülészeten azonban nagy sírás és szenvedés várt ránk. Gyulladás nincs azonban a bőr betegségünk úgy néz ki a fül belső részébe is jelentkezik így nem tud tisztulni rendesen a füle a Bazsinak. Vagyis 2-3 havonta fültisztításra kell mennünk! De a láz nem ez miatt volt.

Hazaengedtek minket, mert a láza lement és a véreredmény nem követeli meg a gyógyszeres kezelést, de holnapra kiderül a vizelet eredménnyel, hogy mi lappang ismét bennünk.

Csak egyet kívánok most: ITTHON TÖLTHESSÜK EGYÜTT A KARÁCSONYI ÉS SZILVESZTERI NAPOKAT!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése