2010. december 1., szerda

6 hónaposak lettünk:-)




2010. december 01

A hó mindenütt leesett reggelre, kivéve Pécsett! Pedig már azt hittem meglepetéssel szolgálhatok a kisfiamnak reggel, hogy félévesen valami olyat mutatok neki, amit még nem látott...persze csak ablakon keresztül! Bizony, bizony 6 hónaposak lettünk ma reggel:-) Hihetetlen, hogy hogy megy az idő. Mintha tegnap lett volna az a nap amikor megszületett. Indításos szülés volt így valamennyire lélekben fel tudtam, tudtunk készülni, mind a ketten a Petivel rá, de persze erre nem lehet teljesen. Főleg a fájdalomcsillapítás nélküli szülésre:-) Azt mondták, hogy ilyen méhszájlelettel lesz 10-12 óra is mire meg lesz a baba, hát ennél azért ügyesebbek voltunk. Reggel 8 órakkor kötötték be az infúziót és 13.35-re meg is lett a mi kis mini emberünk. Tényleg kis mini volt, igazi kis mini Cooper, ugyanis 46 cm-el és 2420 grammal született meg. Emlékszem, hogy a kórházba amikor először kibontottam, megijedtem és nem mertem hozzányúlni, nehogy összetörjem, olyan kis vékonyka volt! Persze a születés sem volt egyszerű nálunk, de ezekre nem, csak a szép dolgokra próbálunk gondolni:-)

Azt hiszem elég is ennyi a nosztalgiából:-)

Bazsi ma reggel 5.420 gramm volt! Végre megint elindult a súlya! Reméljük, hogy tényleg csak a fertőzés miatt lassult le egy kicsit a súlygyarapodás! Apukája célját kicsit alulteljesítette, mert a kitűzött 5.500 grammot nem érte el fél éves korára, de természetesen ezért egy percig sem haragudtunk rá!

Amúgy napok óta egy tündér az én kisfiam..leszámítva az éjszakákat:-) Egész nap magyaráz, mosolyog, gagyog...úgyhogy szerintem most nagyon jól érzi magát a bőrébe. Bár reggel egy kicsit megijesztett, mert egy kisebb hányással indította a délelőtti pihi utáni pillanatokat! De utána már nem volt semmi gond, egyik kajánál sem, úgyhogy valószínűleg csak valami nem tetszett a pocijának!

Az eredményeink javultak:-) Ma beszéltem a doktornővel és már nincsenek benne azok a bacik a pisijében, amik okozták a problémát:-) Reméljük végleg távoztak is az életünkből! Azt még nem tudom mikor kell Pestre mennünk, holnap derül ki, de azt tudom, hogy hétvégén Bazsi 3 kezelést is kap:-) Tiba Pécsre érkezik a hétvégére, úgyhogy kihasználjuk ezt a remek alkalmat!

A Peti ma már hazajött! Kicsit féltem tőle, hogy nem lesz-e túl korai, de egész nap maszkba van szegényem, hogy óvjon minket a csúnya betegségtől, de mi rendben vagyunk! Remélem ki pihente magát és meggyógyult és nem fog megint sokáig elhúzódni, mint legutóbb!

Csatoltam az elmúlt napokból pár képet, az mi NAGYFIÚNKRÓL!!!

3 megjegyzés:

  1. Isten Éltesse a kis féléves Bazsit! Mondd meg neki, hogy szépen növekedjen, mert tavasszal ékezik a kis haverja, és majd mindenre meg kell tanítania. Ő lesz akkor már a Nagy Okos Bazsi! :)
    Milyen kis kerek a pofija a képeken! Apropó képek. Fotózás ügyben beszélnünk kell. Felhívlak ma valamikor.
    PUSZÁK

    VálaszTörlés
  2. Boldogságos első félévet Bazsinknak! :)
    A hó pedig még meglesz idén, ha szerencsénk lesz, akkor karácsonyra: az is első alkalom lesz Manónknak, szóval egybekötheted a havat az első karival :D
    Reméljük :)

    Vigyázzatok magatokra, puszilunk Benneteket!

    VálaszTörlés
  3. Szia Nati!

    Egyértelmű, hogy Bazsi mindenre meg fogja tanítani a kis havercsávót:-)

    Szia Micino!

    Reméljük, hogy tényleg így lesz...és legfőképpen itthon:-)

    Puszi nektek

    VálaszTörlés