2011. február 28., hétfő

Felkészülés első nap

Kedves barátok ismerősök és értünk aggódó mindenki más, olvasók!

Ma rendkívüli módon nem a Niki hanem én(Peti) írok nektek, hiszen megfogadtuk, hogy lehetőségeinkhez mérten mindennap írunk a Blogra és ma a Niki nem tud gép elé kerülni mert a Madarász utcai klinika onkológiai osztályán tölti a Bazsával az éjszakát.

Nap eseményei:

Sajnos a hajnal nehéz volt mert a Bazsának nagyon fájt a Pocija és 4 órától folyamatosan fenn volt. Enni, inni nem lehetett a vizsgálatok miatt, pedig az ilyenkor szokott segíteni. Szegény Feleségem ezért nem is tudott már tovább aludni. Járkált vele, próbálta visszaaltatni de hiába.
Reggel háromnegyed nyolcra felmentünk a transzplantációs osztályra ahol már vártak minket. Itt egy komplikált vérvétel várt ránk, aminek a nagy része sikerűlt is. Ezek után mentünk hasi ultra hangra, fül-orr gégészetre, szemészetre, persze mindegyik másik épületbe és állandóan öltözés vetkőzés. Egy borzalom volt a Bazsa nagyon kimerült de mindezek után végre ehetett.
Megvártuk az eredményeket és elindultunk a Madarász utcai klinikára. 12:30-ra értünk át.
Ott rögtön felvettek az osztályra minket, és folytatódtak a vizsgálatok: szívultrahang EKG, EEG stb. Volt nálunk altató orvos, bejött a sebész, mindenkivel találkoztunk és beszéltünk.

Eredmények:
Bazsa fantasztikus állapotban van minden eredménye kitűnő leszámítva a neutrofinszámot ami az alapvető gond, de jó a vér kép a máj a lép a szív minden klappol és a hangulata is egyszóval fantasztikus kisfiunk van szinte egész nap jó kedve volt és ő hozott fel minket mert megmutatta, hogy milyen erős kiskrapek!

Holnap kemény nap vár ránk. Éjféltől semmi kaja és reggel 9 körül kerül be Bazsa a műtőbe ahol behelyezik a CVC-t neki. Ezt majd ha túl leszünk rajta akkor kifejtem, a lényeg, hogy egy-másfél órás műtét lesz, de rutinnak számít mert minden transzplantált betegnek át kell esnie ezen.

Én ma Egyedül alszok a Déméter alapítványi házba és reggel korán megyek metróval a város másik felére, hogy az altatás előtt még mi hárman együtt lehessünk és megszeretgéljük egymást.

Holnap csakis jó hírekkel folytatjuk, addigis mindenki gondoljon a sikerre és sugallja a szeretetet és a pozitív energiát a Bazsának!

2 megjegyzés:

  1. Az összes pozitív energiám nálatok van, szóval hajrá! Nagyon szorítok! Minden rendben lesz, sikerülni fog! Hiszen máshogy nem is lehet! :) Csak ügyesen! Millió puszi és ölelés Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Gondolunk Rátok 1000-el!! :))
    Bazsi ma is megmutatta, milyen szuper természetű, erős kiscsákó. Tündéri :)
    Várjuk a további híreket, sok puszi Nektek:
    Nyiszti

    VálaszTörlés