2011. február 27., vasárnap

Megérkeztünk

2011. febrár 27

Megérkeztünk Pestre!

Ismét rájöttem milyen hatalmas nagy kincs az, hogy itt van a kórház területén belül, pár méterre a steril szobáktól az alapítványi ház. Egy másik szobát kaptunk, mint ami eddig volt. Nagyon szép szoba és minden körülmény adott ahhoz, hogy majd amikor már kinn leszünk de még nem mehetünk haza, akkor itt kényelmesen ellehetünk! Köszönjük a Démétér Alapítványnak!

Ma reggel már sokkal pozitívabban ébredtünk! Az út kicsit más volt, mint szokott, mert Bazsi egy percet sem aludt:-) Játszott, nézelődött és mesét nézett, vagyis minden érdekes volt felfelé!
Azt hiszem sikerült mindent elintéznünk, amit kell és holnap teljes eőbedobással állhatunk neki a ránk következő napi feladatokra!

Elhatároztuk, hogy napról napra gondolkodunk csak, kissé carpe diem módon és megpróbáljuk úgy kezelni a Bazsival az itt töltött időt, mit otthon, ahogy Apa fogalmazott, "akár még repülőzünk is" :-))

Találkoztunk egy párral, akiknek a gyermekük most van benn a steril boxba és akik nagyon pozitív élményekről számoltak be. Minden rendbe van a kislánnyal és nagyon jól tűrte eddig is a beavatkozásokat! Azt gondolom jó, hogy ilyen hírek fogadtak itt, így még inkább könyebben tudunk nekiállni.

A Bazsi ma nagy meglepetéseket okozott nekünk. Felfelé úton majdnem saját maga ivott a kis üvegéből:-) és amikor felértünk hipp-hopp felállt az ágyába:-) Hatalmas pillanat volt. Bár nem tudom, hogy hogyan csinálta mert a folyamatról lemaradtunk pakolgatás közben de nagy meglepi volt...sajnálom, hogy nem tudtam megörökíteni!

Megyünk pihenni és együtt eltölteni ezt az estét, mert holnap megkezdődik minden!

1 megjegyzés:

  1. Fontos a mosoly, az optimizmus! :) Nagyon szurkolok! Mindenből a legjobbat nektek! Bazsánk nagyon kis ügyeske, gratula :) Jó pihit Drágáim, holnapra kitartást!
    Pusszantyúúúk :) :-*******

    VálaszTörlés