2011. február 16., szerda

Mert a csodákba igenis hinni kell...

2011. február 16

Egész életembe úgy gondolom igen nyitott voltam nagyon sok dologra, talán még olyanokra is, amit fizikailag kevésbé tapasztalhat meg az ember. Amikor mély ponton vagy, vagy egy nagyon nagy hullámvölgy alján, akkor igyekszel mindenbe kapaszkodni, ami csak egy kis reményt is adhat. Bár nem összehasonlítható a mostani helyzettel, de sokszor volt már életembe ilyen mélypont, amikor mindig jött valami, amibe kapaszkodhattam...vagy egy személy, vagy egy könyv, vagy csak egy jó tanács. Így szép lassan megtanultam hinni dolgokba, amikbe előtte nem.Azt hiszem ez bárki mással így lenne. Jó példa erre a Peti is. Ő teljes erővel elzárkózott általában az ilyen, úgy mond misztikus tényektől, és mióta a Bazsival megéljük azokat a dolgokat, amiket azóta úgy érzem, úgy tapasztalom ő is könnyebben enged be információkat, könnyebben hisz dolgokba. Mert hát mi mást tehetne az ember? Hinni kell a csodákba, egy újabb és újabb lehetőségbe. Mert amikor az embernek valamelyik szerette, és pláne ha ez a szerette az egyetlen gyermeke, olyan problémákkal küzd, ami sokak szerint megoldhatatlan, akkor a végsőkig elmegy azért, hogy megtegyen érte mindent.

A Bazsi gyógyulásáért bármire képesek vagyunk és mindent megteszünk, ami csak tőlünk telhető. Bár néha nagyon nehéz de hinni kell a csodákba!!!

Elgondolkoztam azon, hogy tulajdonképpen miért ne hihetnék, hiszen már amibe most vagyunk az is egy kész csoda. Már nem egy orvos eltemette a Bazsit és ahhoz képest, hogy milyen válságos volt az állapota, ahhoz képest, most itthon várjuk, jó általános állapotba a transzplantáció megkezdését. Tulajdonképpen az, hogy a neutrophin száma alacsony tény, de minden más rendben van- orvosilag. Vagyis ez is egy csoda, ha úgy nézem.

Ma elutazunk! Elmegyünk egy helyre, egy emberhez, aki gyógyulást ígér. Nem, nem elírtam, GYÓGYULÁST! Nem csak arról van szó, hogy bizonyos tüneteket meggyógyít, hanem magát a genetikai betegséget képes meggyógyítani, vagyis azt, amire az orvosok azt mondták nincs rá gyógymód, a Bazsinak újra kéne születnie ahhoz, hogy új génállománya legyen. Ezt fogja meggyógyítani ez az ember!

Egyenlőre nem írok többet erről, hogy milyen módszer, vagy, hogy ki ez a személy! Várom, hogy megtapasztaljam mi történik és persze, hogy milyen eredményt hoz!

Azt kívánom, hogy a hitem továbbra is megmaradjon a csodákba, mert a BAZSI NÉLKÜL NEM TUDOM ELKÉPZELNI AZ ÉLETEMET!!!!!

3 megjegyzés:

  1. Nikim, a HITED, a HITETEK a legfontosabb. Ha hisztek ebben az emberben és a módszerében és ezt Bazsi felé is közvetítitek, akkor sikerülni fog! PUSZILLAK TITEKET!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Niki Peti! Semmi semmi nem fontosabb mint a Ti hitetek bármiben amiről ugy érzitek hogy a
    Bazsinak jó lesz! Nagyon szorítok Nektek és kívánom hogy szerencsével járjatok. millión puszi

    VálaszTörlés
  3. "Nincs a világon olyan nagy baj, amin egy csoda ne segíthetne." ...és én ugyanígy gondolom! Képzeld el a lehető legjobbat, és higgy benne! És meglátod: ami néha olyan elérhetetlennek tűnik is, az mind igazzá válik abban a pillanatban! Nagyon szurkolok Nektek, tudom, HISZEM!, hogy minden jóra fordul, hogy - ez esetben - az egészség lesz a legnagyobb csoda, amit Bazsink kaphat! Vigyázzatok az úton magatokra, puszillak Benneteket!

    VálaszTörlés