2011. január 22., szombat

Keresztelő napja

2011. január 22

Ma végre egy olyan dolog történt velünk, ami ritkábban adatik meg, mint másoknak. Egy olyan nap, amikor nem kórházba kell menni, vagy kontroll vizsgálatra és nem is a 4 fal között töltött nap. Egyszerűen egy olyan esemény, ami teljesen normális és talán bárki más számára megszokott esemény. Számunkra mégis különleges...a mai napon meg lett keresztelve a Bazsi. Összegyűltünk szűk családi körbe és megünnepeltük közösen ezt a szép napot:-) Kicsit végre megint olyanok lehettünk, mint egy normális, átlag család! Ez pedig jó!

Reggel kicsit izgulósan indult napunk, mert a Bazsi kisebb hőemelkedéssel kelt. De szerencsére csak kicsit túl volt öltöztetve. A reggeli nyűgösség is megijesztett minket, de próbáltunk nem foglalkozni vele és nem aggodalmaskodni, mert elhatároztuk, hogy ez a mai nap a Bazsiról szól, és nem árnyékolhatja be semmi.

Már a kocsiba bealudt és igyekeztünk ügyelni arra, hogy ne nagyon ébredjen fel. Édesen végig is aludta az egész keresztelőt, csak a vízre ébredt fel kicsit. Árpád Atya nagyon óvatosan öntötte a vizet és a beszéde is nagyon szép, személyes volt. Kis nosztalgiával megemlékeztünk az esküvőnkről is, mert ő volt az, aki összeadott minket 2 és fél éve.

Ez után itthon egy ebédel ünnepeltünk tovább. Szűk családi kör volt, de mégis nagyon jó érzés volt az egész keresztelő. Bazsa is élvezte, hogy egész nap csak vele foglakozott mindenki. Hol a keresztszülők, hol a nagyszülők, hol a dédik.

Köszönjük a családunknak, hogy itt voltatok és a sok ajándékot, amit kaptunk... Sok puszit küldünk ennek a szép napnak a zárásaként a Gizi dédimamának és Anti dédipapának, Laci nagypapának, Vera nagymamának, Erika I-nak, Ernő nagypapának, Öcsi és Betti keresztszülőknek, Laci nagybácsinak és Kriszta nagynéninek és még a Nati néninek és Hubi bácsinak, amiért eljöttek fotózni és velünk töltötték ezt a szép napot:-))

2 megjegyzés:

  1. Nikim drágám egy élmény volt, és nem csak a sok finom kaja miatt, hanem mert nálunk nagyon ritka egy ilyen családi esemény és jó volt kicsit részesülni a tietekben. Viszont vigyázz mit írsz, mert megszületik Szezi és Nikinéni meg Petibácsi lesztek kegyetlenül!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Drága Nati!

    Örülök, hogy itt voltatok és bármikor szívesen látunk titeket!
    A Szezi megszületése után teljes mértékben vállalom a Niki néni megszólítást:-) és azt hiszem Peti bácsi nevében is beszélhetek:-)

    Puszi

    VálaszTörlés