2011. január 12., szerda

Fogas napok

2011. január 12

Tegnap volt a Peti szülinapja...ő se úszta meg, hogy a születésnapját ne valamilyen kórházi körülmények között töltsük, mert Pestre kellett mennünk ismét egy kontroll vizsgálatra. A névnapom, a születésnapom, a karácsony után most a Peti születésnapját is kórházi körülmények között töltöttük, igaz kicsit kellemesebben, mert probléma mentes kontroll vizsgálat volt csak. De legalább együtt voltunk és most úgy érzem sikerült nekem is kicsit lazábban kezelni az utazással járó macerát és feszültséget, meg az egész pesti kiruccanással kapcsolatos rossz érzéseimet, így kevésbé volt feszült a hangulat.

Bazsi már olyan nagyfiú, hogy már nem a hordozóba, hanem nagyfiús autós ülésben utazott Pestre és vissza. nagyon élvezte, hogy végre nem háttal ül, és azt hiszem az alvás sem okozott problémát mert szinte az egész utat végigaludta. Sőt hazafelé, hozzám hasonlóan ahogy elindult az autó elaludt és ahogy beértünk Pécsre felébredt. A Peti közölte, hogy velünk nem utazna messzire:-) nem egy élmény a velünk történő utazás:-)

Az eredmények nem lettek túl fényesek, mert ismét nagyon alacsony 170-es neutrophin számunk lett, így ismét kaptunk egy szurit. Maga a kontroll vizsgálat rutinszerűen zajlott le, az eddigiekhez hasonlóan. A transzplantációval kapcsolatban is kaptunk újabb híreket. Bár a múltkori telefonbeszélgetés után arra számítottam, hogy konkrétumot tudunk meg. A konkrét információ csak annyi volt, hogy a donor már a kórházban vár minket egy hűtőben, vagyis bármikor kezdődhet a folyamat. Egyenlőre m,ég mindig várnak, mert hátha még húzható az idő, és ezzel esélyt kapa Bazsi is arra, hogy erősödjön a beavatkozásig, ezzel is növelve a sikerességét. Annyi információt kaptunk, hogy ha a helyzet sürgőssé nem válik akkor még egy 1-1,5 hónapon belül nem kell számítanunk rá, hogy elkezdik. Nagyon bízok benne, hogy ha már nem kerülhetjük el ezt az egészet, akkor legalább megerősödik annyira a kisfiúnk, hogy minden rendben lesz és erősen végigcsináljuk ezt az egészet.

Bazsi és vele együtt mi is nagyon szenvedünk az elmúlt napokba. Az alsó kettő fogacskán kibújt és most még azok mellett elkezdett dolgozni a felső kettő is. Nagyon fáj neki, és nagyon nem jó semmi. Tegnap éjjel órák hosszat kézben sétálgattunk fel és alá, de semmi sem volt jó, csak sírt, sírt. A doktor Úr tanácsára vettünk panadolt, hogy hátha használ majd neki és legalább a fájdalmát enyhíti majd. A dologél nevezetű fogpaszta csak kis ideig segít! Többek között arra jó, hogy kaja előtt bekenem és így könnyebben fogadja el, mert amúgy amint valami a szájához ér, akkor világvége.

Karácsonykor készültek rólunk képek, a Nati és Huby barátaink jóvoltából:-) Már alig várok, hogy felrakhassam ide is és a facebookra is. Már egy jó ideje nem töltöttem fel képeket, de amint lehetőségem lesz azokat a képeket megmutatni, azonnal megteszem, mert az kárpótolni fog mindenkit:-) Tündéri rajta a Bazsi:-) Ez úton is sok puszi a Natiéknak érte:-)

Megyek is, mert Bazsi alszik és úgy érzem rá kell pihennem az éjszakára:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése