2011. június 21., kedd

90-95. nap: Már nagyon a finis-ben!

2011. június 21

Már csak pár nap és véget ér az a bizonyos 100 nap:-) Az események időközben felpörögtek...

Pénteken mindent rendben találtak a Bazsinál, a vörösvérsejtszám volt ismét kicsit alacsony, de tulajdonképpen nem kellett vért kapnia így ismét otthon tölthettük a hétvégét. Ezért nagyon hálás voltam mert továbbra is egyre nehezebb feljönni. Nem azért mert olyan nagyon rossz körülmények lennének itt, hiszen minden adott ahhoz, hogy a kényelmünket szolgálja csak egyszerűen már nem jó itt, Pesten lenni. Feltörnek sokszor rossz emlékek, sajnos szembesül az ember olyan helyzetekkel amivel nem szívesen és ráadásul a Bazsi sem érzi túl jól magát. Többet nyűgös itt fenn és az éjszakák is katasztrófálisak.

Hétfőn érkeztünk ismét meg. Az eredmények továbbra is nagyon jók, a vérszegénységen kívül. Így ma reggel kaptunk egy kis vért, főleg elővigyázatossági szempontból, mert csütörtökön kiszedik a kanült:-) Ez után már csak hetente kell feljárnunk eleinte aztán majd szépen lassan csökkennek a látogatások száma.

Azt hiszem ez kell ahhoz, ez lesz az a nagy vízválasztó, amivel végre le tudom zárni egy kicsit magamba a történteket. A Bazsi jól van így elérkezett lassan az idő, hogy magamat, magunkat hozzam rendbe és talán egy kicsit lazítsak. Lehet, hogy ez lesz a legnehezebb feladat...

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Ma kivették a kanült, ha minden igaz. :) Egész nap gondolok rátok, hogy vajon mikor szabadul meg Bazsi tőle.
    Csodálatosak vagytok, hogy ezt végigvittétek!
    Remélem hamar itt lesz az az idő is, amikor nem kell már a tisztaságra, sterilségre annyira figyelni és akkor könnyebbek lesznek neked is a napjaid Niki!
    Ha mégis akad majd egy-két szabad perced, légyszi tegyél fel képeket, hadd gyönyörködjünk ebben a csodafiúban.:)

    VálaszTörlés