2012. március 18., vasárnap

366. nap: 1 év










2012. március 18

Pontosan 1 évvel ez előtt, 11.25-kor Bazsi újjászületett...

Sokak számára a világban, a körülöttünk levő folyamatok miatt nehéz az élete, nekünk is. Sok területen nehezebb lett az élet egy év alatt és mégis könnyebb. Az elmúlt évben ez a hétvége volt életünk legszebb és legtökéletesebb hétvégéje:-) Bármi nehézség adódik is az életben a szeretet a legfontosabb!

A hosszú hétvége alatt Bazsit rengeteg új élmény érte, azt hiszem talán kicsit már sok is volt:-)
Kirándultak az apukájával és a kis barátjával Szezivel, rengeteget játszottunk kinn a szabadban, több játszótéren is volt, végre ott lehettünk egy családi összejövetelen szabadon maszk nélkül és, ami a fő szenzáció volt elmentünk locsizni nagy medencébe:-) Egy szóval csupa csupa jó dolog történt velünk és Bazsi nagyon élvezte. Egész hétvégén nagyon szépen evett és aludt is, ami számomra egyértelmű bizonyítéka, hogy lassan talán teljesen kiegyensúlyozott életet tudunk élni.

A hétvége egy hatalmas szülinapi bulival zárult, szűk családi körben, ami szintén nagyon jól sikerült és úgy gondolom mindenki nagyon jól érezte magát.

Talán egy évvel ez előtt nem is gondoltuk volna, hogy ekkor már ilyen klassz dolgok történnek majd velünk, de azért álmodozni álmodoztunk róla, és meg is történt:-) Szóval mindenkinek azt mondom merjünk nagyot álmodni mert lehet, hogy valóra válik! Nálunk ez történt:-)

Ha teljesen nem is felejtjük el a történteket, mert azt nem lehet, ez már életünk része marad, de azért a rossz dolgokat lassan teljesen elfelejtjük és csak a szépre emlékszünk.

Most már tényleg csak az a feladatunk, hogy az élményeket, álmokat ne csak elérjük, hanem meg is éljük...de azt hiszem ez mindenkinek egy jó tanács!

Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt és van az elmúlt egy évet!!!

1 megjegyzés:

  1. Playtech signs multi-year deal with casino - TheJtm Hub
    Playtech has signed a multi-year multi-year 광양 출장안마 multi-year 전주 출장샵 agreement with leading 나주 출장샵 slot supplier Spinomenal, 평택 출장샵 with 사천 출장마사지 its content provider

    VálaszTörlés