2011. július 15., péntek

110.119. nap: Sikeresen transzplantált













2011. július 15














Tegnap kimondták azt, sok minden más jó mellett, amire azt gondolom hosszú-hosszú ideje vártunk: A Bazsi SIKERESEN TRANSZPLANTÁLT:-)))














Ahogy a rossz dolgokat úgy a jót is ugyanúgy fel kell tudni dolgozni, mondta nekem egy nagyon bölcs ismerősöm. Ez valóban így van. Még fel sem fogtam azt a sok jó hírt, amit a tegnapi kontroll vizsgálat során kaptunk. Egyrészt a Bazsi vérképe továbbra is nagyon szép és stabilan tartja azokat az értékeket, ami egy egészséges gyereknek is van. Ez már önmagában jó hír és megnyugtató, de ami még ezután jött az még inkább okot ad az örömre. A donor sejt vizsgálatunk mostani állása alapján közel 99%-os a donor sejt arányunk:-) Ez fantasztikus. E mellett azt is elmondták, hogy nagy valószínűséggel GVH-ra már nem kell számítanunk. Ez szintén nagyon jó hír. De, hogy még ezek mellett azt is kimondta a doktor Úr, hogy a Bazsi a sikeresen transzplantált személyek közé tartozik, az elmondhatatlanul jó érzés:-) Mondhatom talán, kimondhatom, merjem, hogy sikerült, hogy túl vagyunk rajta és most már minden rendben lesz:-) Minden jel és eredmény csak erre adhat támogatást, úgyhogy ha még nem is vagyunk teljesen túl az egészen, hiszen még nem élhetünk "normális" életet, de azért úgy gondolom, hogy ki merem mondani: TÚL VAGYUNK RAJTA:-)))














Kezdem talán én is érezni, hogy szép lassan potyognak le a szikla tömbök a szívemről, a lelkemről. Bár még nem mondanám, hogy a régi vagyok, de azért azt hiszem jó úton haladok.














A nap betetőződése tegnap az volt, amikor kora délután megérkezett Bazsihoz a Tiba (cranios terapeutánk). Miután megkezelte a Bazsit, ő is megállapította, hogy Bazsi nagyon jól. Minden rendben van vele és hihetetlen erős. Vagyis teljesen kicserélték úgy érzi. Ez ismét megerősített minket abban, hogy jó úton haladunk a célunk felé, hogy MI HÁRMAN EGYÜTT NAGYON BOLDOGOK LEGYÜNK:-)














Egy kis lazításra és szórakozásra is jutott idő tegnap. A Démétér-ház mellett a beteg gyerekeknek hozták bemutatásra Hamilton demo autóját. Kapva kaptunk a vissza nem térő alkalmon és mi is megcsodáltuk az autót. Bazsának is nagyon tetszett, még a kerékre is felültünk:-)

2 megjegyzés: